© Foto: Tia Borgsmidt, Styling: Lone Kjær Bagværk Små citron-sandkager drysset med flormelis De små kager er perfekte i størrelsen og en sød lille afslutning på en picnic. Af Lone Kjær — 19. juni 2024 Små citronkager Kagerne minder lidt om en luftig sandkage, men er mere raffinerede og fine i smagen. Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 stk. + 20 g smør ½ æg 20 g sukker 20 g hvedemel ¼ tsk. bagepulver ¼ knivspids salt ½ revet skal af ubehandlede citroner smør til pensling sigtet flormelis Sådan gør du Smelt smørret. Pisk æg og sukker hvidt og skummende med en elpisker. Det skal piskes godt, ca. 5 min. Bland hvedemel, bagepulver, salt og citronskal. Vend det forsigtigt i æggemassen sammen med det smeltede afkølede smør – brug en dejskraber. Fortsæt med at folde dejen sammen, til den samler sig. Lad dejen hvile på køl et par timer. Pensl dine forme med lidt smeltet smør – du kan sagtens bruge muffinforme. Fordel dejen i formene, og bag kagerne i ovnen ved 175 grader varmluft i ca. 15 min., til de er gyldne. Mærk evt. efter med en kødnål, om kagerne er bagt. Hænger der dej ved, bages de lidt længere tid. Afkøl kagerne, før de vendes ud. Drys kagerne med lidt sigtet flormelis, før de serveres. Anemonerne er kun til pynt, da de er giftige, så smag endelig ikke på dem!PS Er du på jagt efter flere nemme og hurtige kager? Så læs med her. Relateret Bagværk 10 nemme og hurtige kager, der aldrig slår fejl Bagværk Chokoladeroulade med smørcreme og ganache Bagværk Opskrift på maltscones Bagværk Opskrift på svampet mandel-bananbrød Bagværk Hjemmelavet snobrød med chokolade Bagværk Her er de bedste fastelavnsboller i København, der er værd at sætte tænderne i