Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Blåbærmuffins med crumble

Blåbærmuffins er bare altid en god idé. Og de er geniale til eftermiddagsteen. Det er bare med at komme i gang!

© Anders Schønnemann

Blåbærmuffins med crumble

Ca. 15 stk.

INGREDIENSER:

  • 150 g smør
  • 150 g lyst rørsukker 3 æg
  • 150 g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. vaniljesukker 1⁄2 tsk. flagesalt
  • 1 1⁄2 dl mælk
  • 50 g marcipan
  • 200 g blåbær
  • 1 pose crumblemix fra Urtekram
  • 100 g smør
  • sigtet flormelis

SÅDAN GØR DU:

  1. Tænd ovnen på 175 °.
  2. Pisk smør og sukker sammen med en håndmixer til en luftig masse. Tilsæt æggene et ad gangen, mens der piskes. Bland mel med bagepulver, vaniljesukker og salt, og rør i dejen skiftevis med mælken. Riv marcipanen groft, og vend i dejen sammen med blåbær. Fordel dejen i 15 smurte silikone-muffinforme.
  3. Smuldr crumblemix med smør til en smuldredej, og top hver muffin med lidt af dejen. Bag kagerne i ca. 20 min. Afkøl kagerne, før de drysses med sigtet flormelis.

Relaterede Artikler