© theblondcook.com

Sprøde og lækre æblehorn med kanel

På under 30 minutter kan du lave disse skønne små horn, som er det letteste alternativ til den populære æbletærte. De er super nemme at bikse sammen og er perfekte som en lille kage til kaffegæsterne eller som en lækker snack til ungerne.

Det skal du bruge:

  • 100 gram brun sukker
  • 1 teskefuld æbletærtekrydderi (se hvordan det laves her)
  • 3 spiseskefulde smør, smeltet
  • 75 gram hakkede pekannødder
  • 1 lille grønt æble
  • 1 rulle færdiglavet butterdej

Sådan gør du:

  1. Opvarm ovnen ved 190 grader.
  2. Mix sukker og æblekagepulveret sammen i en lille skål, og sæt det derefter til side.
  3. Smelt smøret, og hæld æblestykkerne i.
  1. Skær dejen ud i trekanter, og læg dem på en bageplade. Fordel sukkerblandingen jævnt på alle stykkerne.
  2. Drys pekannødderne ud over alle stykkerne.
  3. Placer et enkelt stykke æble på den brede ende af hver trekant. Derefter vikler du æblet ind i dejen, så de bliver formet som små horn.
  1. Smør alle hornene med den resterende smør. Drys lidt ekstra æblekagepulver ud over hvert horn.
  2. Bag dem i ovnen i 10-12 minutter, eller indtil de er gyldenbrunge. Lad dem køle af i cirka fem minutter, før du serverer dem.

Velbekommen!

Se mange flere spændende opskrifter på theblondcook.com.