Bagværk Nutella cupcakes De lækre cupcakes kan toppes med lige, hvad hjertet begærer. Af Jacob Sørensen — 01. marts 2019 © Thomas Dahl Opskrift på Nutella cupcakes Til 4 personer Det skal du bruge: 125 g smør 1 dl kaffe 150 g creme fraiche, 18% 200 g hvedemel 1 tsk. bagepulver 3 tsk. kakaopulver 2 tsk. vaniljesukker 2 stk. æg 300 g rørsukker Frosting 1 dåse karamelliseret kondenseret mælk 150 g mælkechokolade 350 g nutella 100 g flødeost, naturel 180 g smør Topping 2 spsk. pistacienødder 1 spsk. chokoladeknapper 1 dl chokoladesauce 8 stk. Ferrero Roche 1/2 dl skumfiduser Sådan gør du: Tag smørret ud af køleskabet. Det skal være blødt til både dej og frosting. Sæt ovnen på 180°. Lav 1 dl kaffe til dejen, køl af. Dej: Rør smør og rørsukker sammen. Kom æg, vaniljesukker, kakaopulver, bagepulver, hvedemel ved, og rør grundigt sammen. Tilsæt cremefraiche og kaffe . Hæld dejen i papirmuffinsforme, og bag, 20 min. Afkøl 1 time. Lav et lille hul i toppen af kagerne med en ske. Fyld hullet med 1 tsk. karameliseret mælk. Frosting: Pisk blødt smør, flødeost og Nutella sammen. Smelt mælkechokolade over vandbad eller i mikroovn. Tilsæt den smeltede mælkechokolade til frostingen, rør godt rundt. Hæld frostingen i en sprøjtepose. Sprøjt Nutella-frosting flot op på toppen af kagerne. Topping: Læg en kugle Ferrero Rocher, chokoladesauce, chokoladespåner, pistacienødder eller marshmellows oven på og ved siden af kagerne. Tip: Top med fx Ferrero Rocher, chokoladesauce, chokoladespåner, pistacienødder eller marshmellows. Relateret Bagværk 10 nemme og hurtige kager, der aldrig slår fejl Bagværk Her er de bedste fastelavnsboller i København, der er værd at sætte tænderne i Bagværk Opskrift på maltscones Bagværk Små citron-sandkager drysset med flormelis Bagværk Ingefærsmåkager dyppet i mørk chokolade Bagværk Opskrift på svampet mandel-bananbrød