Bagværk Nutella cupcakes De lækre cupcakes kan toppes med lige, hvad hjertet begærer. Af Jacob Sørensen — 01. marts 2019 © Thomas Dahl Opskrift på Nutella cupcakes Til 4 personer Det skal du bruge: 125 g smør 1 dl kaffe 150 g creme fraiche, 18% 200 g hvedemel 1 tsk. bagepulver 3 tsk. kakaopulver 2 tsk. vaniljesukker 2 stk. æg 300 g rørsukker Frosting 1 dåse karamelliseret kondenseret mælk 150 g mælkechokolade 350 g nutella 100 g flødeost, naturel 180 g smør Topping 2 spsk. pistacienødder 1 spsk. chokoladeknapper 1 dl chokoladesauce 8 stk. Ferrero Roche 1/2 dl skumfiduser Sådan gør du: Tag smørret ud af køleskabet. Det skal være blødt til både dej og frosting. Sæt ovnen på 180°. Lav 1 dl kaffe til dejen, køl af. Dej: Rør smør og rørsukker sammen. Kom æg, vaniljesukker, kakaopulver, bagepulver, hvedemel ved, og rør grundigt sammen. Tilsæt cremefraiche og kaffe . Hæld dejen i papirmuffinsforme, og bag, 20 min. Afkøl 1 time. Lav et lille hul i toppen af kagerne med en ske. Fyld hullet med 1 tsk. karameliseret mælk. Frosting: Pisk blødt smør, flødeost og Nutella sammen. Smelt mælkechokolade over vandbad eller i mikroovn. Tilsæt den smeltede mælkechokolade til frostingen, rør godt rundt. Hæld frostingen i en sprøjtepose. Sprøjt Nutella-frosting flot op på toppen af kagerne. Topping: Læg en kugle Ferrero Rocher, chokoladesauce, chokoladespåner, pistacienødder eller marshmellows oven på og ved siden af kagerne. Tip: Top med fx Ferrero Rocher, chokoladesauce, chokoladespåner, pistacienødder eller marshmellows. Relateret Bagværk Her er opskriften på Årets Kage 2022 Bagværk Bag dine egne hjemmelavede croissanter med remonce Bagværk Kanelkage med hvid chokolade og brunet smørcreme Bagværk Focaccia med salt og rosmarin Bagværk Grøn foccacia: Top med dine favoritter Forret Suppe af hvide asparges med brunet smør og urter