Bagværk Nutella cupcakes De lækre cupcakes kan toppes med lige, hvad hjertet begærer. Af Jacob Sørensen — 01. marts 2019 © Thomas Dahl Opskrift på Nutella cupcakes Til 4 personer Det skal du bruge: 125 g smør 1 dl kaffe 150 g creme fraiche, 18% 200 g hvedemel 1 tsk. bagepulver 3 tsk. kakaopulver 2 tsk. vaniljesukker 2 stk. æg 300 g rørsukker Frosting 1 dåse karamelliseret kondenseret mælk 150 g mælkechokolade 350 g nutella 100 g flødeost, naturel 180 g smør Topping 2 spsk. pistacienødder 1 spsk. chokoladeknapper 1 dl chokoladesauce 8 stk. Ferrero Roche 1/2 dl skumfiduser Sådan gør du: Tag smørret ud af køleskabet. Det skal være blødt til både dej og frosting. Sæt ovnen på 180°. Lav 1 dl kaffe til dejen, køl af. Dej: Rør smør og rørsukker sammen. Kom æg, vaniljesukker, kakaopulver, bagepulver, hvedemel ved, og rør grundigt sammen. Tilsæt cremefraiche og kaffe . Hæld dejen i papirmuffinsforme, og bag, 20 min. Afkøl 1 time. Lav et lille hul i toppen af kagerne med en ske. Fyld hullet med 1 tsk. karameliseret mælk. Frosting: Pisk blødt smør, flødeost og Nutella sammen. Smelt mælkechokolade over vandbad eller i mikroovn. Tilsæt den smeltede mælkechokolade til frostingen, rør godt rundt. Hæld frostingen i en sprøjtepose. Sprøjt Nutella-frosting flot op på toppen af kagerne. Topping: Læg en kugle Ferrero Rocher, chokoladesauce, chokoladespåner, pistacienødder eller marshmellows oven på og ved siden af kagerne. Tip: Top med fx Ferrero Rocher, chokoladesauce, chokoladespåner, pistacienødder eller marshmellows. Relateret Julemad Den perfekte appetizer til juleaften: Port Tonic og små rødbedehapsere med rygeosetecreme Julemad Denne hjemmelavede bærsnaps vil gøre dig til festens midtpunkt ved årets julefrokost Bagværk 10 nemme og hurtige kager, der aldrig slår fejl Bagværk Opskrift på svampet mandel-bananbrød Bagværk Chokoladeroulade med smørcreme og ganache Bagværk Her er de bedste fastelavnsboller i København, der er værd at sætte tænderne i