Bagværk Pandekager – en grundopskrift Få den klassiske opskrift på fine, tynde pandekager, der er nemme at få perfekte. Af Lena Sönderström — 01. marts 2019 © Gettyimages Pandekager – en grundopskrift Til 5 personerDet skal du bruge: 2 stk. æg 1/4 tsk. havsalt 1 tsk. sukker, hvidt 5 dl mælk 250 g hvedemel 50 g smør Sådan gør du: Pisk æg, salt og sukker sammen i en skål. Tilsæt 2 dl af mælken, og pisk melet i til dejen er glat. Rør resten af mælken i lidt af gangen, imens der piskes. Smelt smørret, og rør det i dejen. Bag tynde pandekager, og læg dem i en bunke på en tallerken eller et fad. Tip: Du kan sagtens erstatte hvedemel med fx spelt, eller en kombi med rugmel og rismel. Relateret Jul Elsker du at lave din egen julepynt, er BO BEDREs nye julebog lige noget for dig Julemad Opskrift på appelsinkage med vaniljesyltede klementiner Annonce Opfyld drømmen om den rigtige bordplade – også på budget Design Steffania og Sørens lamper er lavet af muslingeskaller på deres hjemmebyggede 3D-printer Jul Lonnie og Mathews magiske bondehus emmer af klassisk jul - med et sydafrikansk islæt Design Fra loft til gulv: Verner Panton-favorit får nyt liv med hjælp fra Nanna Dietzel