Bagværk Pandekager – en grundopskrift Få den klassiske opskrift på fine, tynde pandekager, der er nemme at få perfekte. Af Lena Sönderström — 01. marts 2019 © Gettyimages Pandekager – en grundopskrift Til 5 personerDet skal du bruge: 2 stk. æg 1/4 tsk. havsalt 1 tsk. sukker, hvidt 5 dl mælk 250 g hvedemel 50 g smør Sådan gør du: Pisk æg, salt og sukker sammen i en skål. Tilsæt 2 dl af mælken, og pisk melet i til dejen er glat. Rør resten af mælken i lidt af gangen, imens der piskes. Smelt smørret, og rør det i dejen. Bag tynde pandekager, og læg dem i en bunke på en tallerken eller et fad. Tip: Du kan sagtens erstatte hvedemel med fx spelt, eller en kombi med rugmel og rismel. Relateret Bagværk Meyers opskrift på sesamboller: Sådan bager du med surdej Bagværk Meyers blåbær-babka på surdej – sådan laver du selv det smukke bagværk Bagværk Opskrift fra Meyers: Sådan starter du din egen surdej Bagværk Kanelkage med hvid chokolade og brunet smørcreme Bagværk Bag dine egne hjemmelavede croissanter med remonce Bagværk Opskrift på de svenske fastelavnsboller semlor