Bagværk Pandekager – en grundopskrift Få den klassiske opskrift på fine, tynde pandekager, der er nemme at få perfekte. Af Lena Sönderström — 01. marts 2019 © Gettyimages Pandekager – en grundopskrift Til 5 personerDet skal du bruge: 2 stk. æg 1/4 tsk. havsalt 1 tsk. sukker, hvidt 5 dl mælk 250 g hvedemel 50 g smør Sådan gør du: Pisk æg, salt og sukker sammen i en skål. Tilsæt 2 dl af mælken, og pisk melet i til dejen er glat. Rør resten af mælken i lidt af gangen, imens der piskes. Smelt smørret, og rør det i dejen. Bag tynde pandekager, og læg dem i en bunke på en tallerken eller et fad. Tip: Du kan sagtens erstatte hvedemel med fx spelt, eller en kombi med rugmel og rismel. Relateret Design Arkitektur og smykker forenes i denne nye butik, hvor kassen er skiftet ud med et 11 meter langt bord Arkitektur Galt eller genialt? Nu er de endelige planer for det omdiskuteret Palads endelig klar Konkurrencer KONKURRENCE Vind lænestol fra Eilersen til en værdi af 22.900 kroner Lejligheder De var egentlig ude efter et sommerhus: I stedet åbnede de tre unikke ferielejligheder i Allinge Rejser 48 timer i Berlin: Dette må du ikke snyde dig selv for i den tyske hovedstad Arkitektur Ny kæmpepark i København vedtaget: Så vildt bliver det nye naturområde
Design Arkitektur og smykker forenes i denne nye butik, hvor kassen er skiftet ud med et 11 meter langt bord
Lejligheder De var egentlig ude efter et sommerhus: I stedet åbnede de tre unikke ferielejligheder i Allinge