Bagværk Pandekager – en grundopskrift Få den klassiske opskrift på fine, tynde pandekager, der er nemme at få perfekte. Af Lena Sönderström — 01. marts 2019 © Gettyimages Pandekager – en grundopskrift Til 5 personerDet skal du bruge: 2 stk. æg 1/4 tsk. havsalt 1 tsk. sukker, hvidt 5 dl mælk 250 g hvedemel 50 g smør Sådan gør du: Pisk æg, salt og sukker sammen i en skål. Tilsæt 2 dl af mælken, og pisk melet i til dejen er glat. Rør resten af mælken i lidt af gangen, imens der piskes. Smelt smørret, og rør det i dejen. Bag tynde pandekager, og læg dem i en bunke på en tallerken eller et fad. Tip: Du kan sagtens erstatte hvedemel med fx spelt, eller en kombi med rugmel og rismel. Relateret Stue "Ret hurtigt, efter jeg delte videoen af sofabordet, eksploderede min Instagram" Bagværk 10 nemme og hurtige kager, der aldrig slår fejl Jul BO BEDREs længe ventede Julebog er landet – for kun 159 kr. får du den populære bog, der bugner af julestemning og inspiration Dessert Små mandelkager med smørcreme Hovedret Muslingesuppe med urter og safran-aioli Design Billige gasbetonblokke fra Bauhaus bliver til revolutionerende kunst i Sifs hænder
Jul BO BEDREs længe ventede Julebog er landet – for kun 159 kr. får du den populære bog, der bugner af julestemning og inspiration