Bagværk Pandekager – en grundopskrift Få den klassiske opskrift på fine, tynde pandekager, der er nemme at få perfekte. Af Lena Sönderström — 01. marts 2019 © Gettyimages Pandekager – en grundopskrift Til 5 personerDet skal du bruge: 2 stk. æg 1/4 tsk. havsalt 1 tsk. sukker, hvidt 5 dl mælk 250 g hvedemel 50 g smør Sådan gør du: Pisk æg, salt og sukker sammen i en skål. Tilsæt 2 dl af mælken, og pisk melet i til dejen er glat. Rør resten af mælken i lidt af gangen, imens der piskes. Smelt smørret, og rør det i dejen. Bag tynde pandekager, og læg dem i en bunke på en tallerken eller et fad. Tip: Du kan sagtens erstatte hvedemel med fx spelt, eller en kombi med rugmel og rismel. Relateret Bagværk Opskrift på de lækreste gammeldags fastelavnsboller Bagværk Opskrift: fastelavnsboller med æbler og marcipan Bagværk Bag dine egne hjemmelavede croissanter med remonce Bagværk Opskrift på de svenske fastelavnsboller semlor Bagværk Kanelkage med hvid chokolade og brunet smørcreme Bagværk Lagekagehuset lancerer vegansk fastelavnsbolle: Den ser fantastisk ud, men overbeviser den tvivlerne?
Bagværk Lagekagehuset lancerer vegansk fastelavnsbolle: Den ser fantastisk ud, men overbeviser den tvivlerne?