Inspiration til julens adventskranse

Vi har samlet 13 vidunderlige adventskranse, som kan give god inspiration til din egen. Her er alt fra det eventyrlige look med sølvfarvede glimmerlys, over det farverige med blomster og fjer, til det naturlige med mos og bloklys.

Adventskrans med grønne elementer
© Lene Samsø

Grønne elementer

Denne overdådige adventskrans er lavet af grønne elementer såsom eukalyptus, sukkulenter og havegran, der får de hvide bloklys til at lyse flot op i midten. Kransen her har hjemme i en hyggelig julebolig i Grøndalskvarteret nordvest for København. Bliv inspireret til mere af årets julepynt i den fine bolig, der er gået i arv.

© Foto: Enok Holsegaard, Styling: Michael Nygaard og Elisabeth Kruse

Et nordisk look

Her ses en smuk, enkel og nordisk adventskrans i et miks af hvide og grønne toner. Kransen er fra HagenUhre Flowers & Delights og passer perfekt ind i det stilrene hjem. Kransen står på sofabordet hjemme hos parret Michael Nygaard og Tue Hansen, der har julepyntet deres Christianshavner hjem på smukkeste vis.

Se mere af parrets klassiske juleindretning her.

Sort adventskrans
© Foto: Andreas Mikkel Hansen, Styling: Glotti Press

Den sorte adventskrans

En adventskrans behøver ikke nødvendigvis at være lys, grøn eller rød. Her er en utrolig dekorativ adventskrans i sort fra Blooming Copenhagen.

Den mørke krans kan stå som et smukt julelement i et hjem med masser af naturligt lys, hvilket er tilfældet til jul hos parret bag Designers Remix.

Adventskrans af evighedsblomster
© Lene Samsø

Evighedskransen

Skab et eventyrligt look med en adventskrans lavet af fine tørrede blomster som på billedet. Her er der skabt et afdæmpet og feminint udtryk med lilla nuancer, som er piftet op med sølvfarvede glimmerlys.

Du kan få endnu flere ideer til julede dekorationer fra denne skønne villa, som også har juletræet placeret midt på spisebordet.

Hængende adventskrans af papir
© Foto: Andreas Mikkel Hansen, Styling: Glotti Press

En hængende adventskrans af papir

Her er en anderledes idé til adventskransen. Den på billedet hænger i arkitektens hjem, som er fyldt med unikt, hjemmelavet julepynt af papir. Kransen er pyntet med sindrigt papirklipperi, som giver den et elegant og simpelt udtryk i kombinationen af lyse pastelfarver og guld.

Adventskrans i rolige nuancer
© Lene Samsø

En bid af naturen

Bliv inspireret af denne skønne adventskrans, der med sine naturlige elementer og farver spreder julehygge og ro. Er du vild med stilen, så tag et kig ind i hjemmet hos en ægte julefan, hvor netop denne krans har hjemme.

En farverig adventskrans
© Andreas Mikkel Hansen

Den farvestrålende adventskrans

Er du til en farvestrålende jul? Så er denne moderne adventskrans fra Poppykalas måske lige den inspiration, du har brug for. Her er der brugt to-farvede snoede lys, som indgår i et lystigt samspil med andre farverige elementer i form af for eksempel blomster og fjer.

Kransen er at finde i designer og kreativ direktør Dea Kudibals eventyrlige julehjem, som er helt exceptionelt.

Rød adventskrans
© Lene Samsø

Adventskrans til dig, der holder af rød

Denne adventskrans står i et hyggeligt julehjem i hjertet af København. Her har kransen et smukt miks af røde og guldfarvede tørrede blomster, men du kan selv tilpasse din egen krans, så den passer til dit hjem ved at spraymale blomsterne i de farver, du ønsker.

Adventskrans
© Pernille Kaalund

Den fyldige adventskrans

Her ses en skøn adventskrans fra Poppykalas med en spændende farvesammensætning. Skab selv en stor og prægtig krans, du kan sætte adventslys i ved at bruge tørrede hortensia, som både er flotte og giver masser af fylde.

Kransen på billedet står hjemme hos parret bag Paper Collective, som viser deres fine julehjem frem, så du kan få endnu flere idéer til årets julepynt.

Simpel adventskrans
© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Kransen med et simpelt udtryk

Kransen her er simpel og lader de enkelte dele komme til deres ret. Er du vild med udtrykket, så hop ind og oplev et magisk dekorationseventyr i floristens julehjem, som virkelig er noget for sig selv.

Adventskrans af mos
© Lene Samsø

Et råt og naturligt look

Hvem siger, at det skal være vanskeligt eller tage lang tid at lave en smuk adventskrans? Her er der lavet en naturskøn dekoration udelukkende af mos og hvide bloklys - og det fungerer super godt!

Vil du se mere af det rå og naturlige julelook, så tag et kig på funkisvillaen, der er skønt julepyntet med naturen.

Adventskrans med sølvlys
© Andreas Mikkel Hansen

En adventskrans med associationer til skovbunden

På billedet ses en yndefuld adventskrans med slanke lys i sølv og grønne materialer, som får en til at tænke på skovbunden. Kransen kan uden tvivl pynte flot i ethvert hjem - og lige nøjagtig denne er super nem at lave, da blomsterdesigner Annette von Einem har lavet en guide på, hvordan du gør.

Adventskrans af kogler
© Foto: Pernille Greve, Styling & design: Lone Monna

Små kogler kan gøre det hele

Her er en udsøgt adventskrans med et twist. Kransen er lavet ud af kogler, som du nemt selv kan finde i naturen og spraymale lige den farve, du synes passer ind i dit julehjem.

Her kan du finde en guide til at lave denne og 4 andre adventskranse med materialeliste og vejledning.

LÆS OGSÅ