Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Find inspiration til julens adventskranse

Se vores bud på årets flotteste adventskranse.

Den nordiske

En stor grøn og tæt adventskrans som denne giver en naturlig og nordisk effekt.

Tip: Placér et lys uden for kransen for et mere tilfældigt og minimalistisk udtryk.

Aflang adventskrans

En adventskrans behøver nødvendigvis ikke at være rund - tværtimod. Denne aflange adventskrans er elegant og simpel, og passer ind i ethvert hjem.

Rolig farvepalet

Hold kransen i enkelte nuancer, da det automatisk giver et mere roligt og afbalanceret udtryk. Her er der også inkluderet en lille kaktus, hvilket er en sjov og moderne overraskelse.

Den uhøjtidelige

Her er der brugt fire lys, et par kogler og en masse lærkegrene. Her må pynten gerne stikke lidt ud over det flotte fad, så det giver en følelse af, at pynten er tilfældigt placeret.

Den majestætiske

Denne adventskrans udstråler elegance og æstetik på højeste niveau. Placér adventskransen på et lille rundt bord for optimal effekt.

Mørkere adventskrans

Denne er både flot at se på og nem at efterligne. Du skal bare bruge en bakke med fire bloklys i din yndlingsfarve og det julepynt, du synes aller bedst om.

Hvis du ikke er til de mørkere nuancer, kan du med fordel udskifte bloklysene samt julestjernerne og få skabt netop det udtryk, du ønsker.

En duftende adventskrans

Udover de mere traditionelle grankogler kan du supplere med kanelstænger. De er både julet at se på, men også julet at dufte til.

Adventskrans i små krukker

Denne adventskrans er en af de mere bæredygtige og et godt alternativ til almindelige lysestager. Du skal blot bruge et par gamle sylteglas eller twist-off glas.

Den svævende

Hæng din adventskrans op og få en hyggelig belysning gennem hele vinteren - samtidig med at du sparer plads på bordet.

Lidt ekstra glitter i juletiden

Hvis du vil peppe kransen op, der er lavet af naturens fund, kan du spraymale lidt glitter ud over den. Det giver et lidt mere festligt juleudtryk.

Adventskrans i pastelfarver

Julepynt behøver ikke være mørkerødt, grønt eller guldfarvet. Denne krans får et moderne udtryk med det friske gran og brugen af pastelfarver.

Poppykalas' adventskrans

Denne adventskrans vil give modspil til det minimalistiske hjem. Den er festlig og voluminøs, mens de guldfarvede stearinlys holder kransen i julens ånd.

Den nytænkende adventskrans

I denne adventskrans er der blevet brugt en lille skammel og mos, som understreger et minimalistisk, roligt og nordisk tema.