Kalenderlys 2022
© Lübech Living

12 smukke kalenderlys, der spreder julestemning

Lige her finder du inspiration til årets kalenderlys – og vi garanterer, at der er noget for enhver smag!

Lad os tælle dagene til jul

Traditionen tro laver vi år efter år smukke dekorationer med kalenderlys, så vi spændt kan tælle dagene til jul. Det spreder julestemning, og det gør ventetiden lidt hyggeligere.

Er du lige nu på udkig efter et kalenderlys, så læs med her, hvor vi har samlet 12 smukke kalenderlys, der kan stråle i dit hjem hele julen.

Kalenderlys i hvid med guld tryk
© Georg Jensen

Et kalenderlys i hvid og guld

I år har Georg Jensen skabt dette smukke kalenderlys i hvid, der har et guld aftryk af Sanne Lund Trabergs juleengel fra 2022.

Lyset indfanger julens fine budskaber og passer perfekt som en del af en juledekoration eller som en simpel juleudsmykning i sig selv.

Kalenderlys 2022, 129 kr., kan købes hos Georg Jensen.

Kalenderlys 2022
© Ferm Living

Et moderne twist til det klassiske kalenderlys

Ferm Living har lavet dette traditionelle nordiske kalenderlys med et moderne twist i form af den skæve farvefordeling. Lyset er meget enkelt og smukt i sig selv og passer perfekt ind i et moderne hjem.

Lyset kan købes i to forskellige farver, som begge er brunlige nuancer. Vælg det, du bedst kan lide og start nedtællingen til jul.

Advent calendar candle, 149 kr. Køb det her.

Kalenderlys 2022
© Normann Copenhagen

Sort-hvide kontraster

Årets kalenderlys fra Normann Copenhagen er både moderne, enkelt og dekorativt. På lyset ses håndtegnede illustrationer fra højtiden, der sætter den helt rigtige julestemning.

Brug det i en simpel juledekoration eller lad det pynte for sig selv i en stage, hvor lysets kontrastfulde motiv rigtig kan komme til sin fulde ret.

Kalenderlys 2022, 149,95 kr. Kan købes flere steder, for eksempel hos Bahne.

Kalenderlys 2022
© Holmegaard/Illums bolighus

Inspiration fra papirsklip

I år er Holmegaards kalenderlys designet af Jette Frölich, som har ladet sig inspirere af fællesskab med hjemmet som omdrejningspunkt. Den hjemlige følelse og budskabet om en stemningsfuld højtid kommer tydeligt til udtryk gennem de fine illustrationer.

Lyset kan med sin kombination af røde, brune og grønne nuancer skabe en ægte julestemning, som I kan glæde jer over, når julen hver dag kommer nærmere.

Holmegaard Christmas Kalenderlys 2022, 129,95 kr. Køb det her.

Kalenderlys 2022
© Søstrene Grene

Det budgetvenlige valg

Hos Søstrene Grene kan du lige nu finde et kalenderlys, der er utroligt prisvenligt. Lyset er simpelt i sit design og kan stå utrolig smukt i en lysestage eller i en dekoration og pryde dit hjem hele julen.

Lyset er et tykt kalenderlys og giver derfor mange timers brændetid, så du kan nyde hyggen og stemningen, det smukke lys giver.

Kalenderlys, 39,90 kr. Køb det her.

Kalenderlys 2022
© Kähler/Imerco

Kählers kalenderlys 2022

Er du til et klassisk kalenderlys med motiver på, så er årets kalenderlys fra Kählers Hammershøi Jul muligvis lige noget for dig.

På lyset finder du fine aftegninger med naturlige elementer i form af grene og kogler samt nostalgiske julemotiver, som kan bringe en ægte julestemning frem i dit hjem.

Hammershøi Jul Kalenderlys 2022, 129,95 kr., kan blandt andet købes hos Imerco.

Kalenderlys 2022
© Fabrek

Til det farverige julehjem

Hvem siger, at julen skal være forbeholdt farverne rød, grøn, guld og sølv? Her er et smukt kalenderlys fra Fabrek i Odense, som kan sætte lidt ekstra kulør på tilværelsen i december. Lyset fås i flere forskellige farver, så du kan uden tvivl finde et, som falder i din smag.

Brug for eksempel det farverige lys i en smuk juledekoration med tørrede blomster, og skab på den måde en eventyrlig julestemning med knald på farverne.

Calendar candle 2022, 139 kr., kan købes hos Fabrek.

Kalenderlys 2022
© Kunstindustrien/Bahne

Hånddyppet kalenderlys

Dette fine lys er hånddyppet, hvilket giver den smukke, karakteristiske silhuet.

Lyset findes i flere forskellige farver, så du kan med garanti finde det helt rigtige til dig og din juleudsmykning.

Kalenderlys, 99,95 kr., kan købes her.

Kalenderlys 2022
© Medusa Copenhagen

Et kalenderlys i børnehøjde

Har du børn i hjemmet, så vil de helt sikkert synes om dette fine kalenderlys fra Medusa Copenhagen. Lyset har et legende udtryk med sine tegnede motiver og de eventyrlige tal.

Lav en skøn dekoration med dette lys, så du sammen med hele familien kan tælle dagene til jul.

Jingle Bell Kalenderlys, 89,95 kr. Køb det her.

Kalenderlys 2022
© Lübech Living

Enkelt kalenderlys

Hvis du er til det helt enkle, så er dette fine kalenderlys fra Lübech Living måske det rigtige valg for dig.

Det står smukt for sig selv i den simple sorte lysestage, men kan også med fordel bruges til en større juledekoration, der giver lyset noget liv og farve. Lyset kan købes i forskellige farver, så du kan helt sikkert finde et, der matcher din stil.

Kalenderlys, 225 kr., kan købes hos Lübech Living.

Kalenderlys 2022
© Humdakin

Naturlig jordfarve

Dette julelys bringer elementer fra naturen med indenfor gennem sin varme og dybe jordfarve. Den passer perfekt i en juledekoration pyntet med kogler, mos og andre naturlige objekter fra skoven og naturen.

Lyset er lavet af 100 % stearin, er svanemærket og fås også i beige.

Christmas Bloklys, 149,95 kr., kan købes her.

LED kalenderlys 2022
© Klarborg

LED-kalenderlys

Med vores øgede fokus på bæredygtighed er LED-kalenderlyset blevet et populært valg.

Lyset sikrer dig både et bedre indeklima, da du undgår sod, og du kan genbruge lyset år efter år. Lyset kan brænde hele den hyggelige juletid, og du slipper for at holde et vågent øje med det, da der ikke er fare for at sætte ild til juledekorationen.

Dette fine kalenderlys fra Klarborg styres med en fjernbetjening, så du kan vælge, hvilken dato der skal brænde, og motivet i bunden af lyset forestiller en lille nisse og skaber den helt rigtige julestemning.

LED-kalenderlys, 249,95 kr., kan købes her.

LÆS OGSÅ