14 bud på årets adventskrans

Hvad end du er til de helt traditionelle eller de mere moderne, så er det noget for enhver smag her.

Det er en sød detalje at have adventskransen hængende i silkebånd. Adventskransen er perfekt til hjemmet med høje lofter, hvor den kan skabe noget dynamik i rummet.

Drag inspiration fra naturen og pynt din adventskrans med kogler og grene. Her er det fint at spraymale dem med glitter, så de får et julet udtryk.

Adventskransen er arrangeret i et gråt fad, der komplimenterer den sarte farve på lysene. Samtidig er det et godt tip til at holde kransen samlet.

LÆS OGSÅ: Skøn Instagram-profil står bag adventskransen på BO BEDREs forside.

Lilla og lyserøde elementer er de perfekte detaljer til en fin og feminin krans.

Eucalyptusblade er en klassiker i adventskransen. Bladene har en fin, støvet farve og holder sig friske i mange uger.

LÆS OGSÅ: Her er årets smukkeste adventsstager.

Her er adventskransen pyntet med lyserøde og orange roser, der giver et romantisk tvist til kransen.

Adventskranse behøver ikke at være prangende. Her er den klassiske Kubus-lysestage pyntet med gran og stjerner for et fint og stilrent udtryk.

Det er et fint tvist på den klassiske adventskrans at bruge farvede lys istedet for de traditionelle hvide.

Årets adventskrans behøver slet ikke at være en krans. Brug dine favorit lysestager og pynt med mos, gran og eucalyptusblade for en moderne og nordisk krans.

Her er der nærmest skabt et skovlandskab, der er pyntet med snebær og sukkulenter. Samtidig giver de pastelfarvede lys en frisk kontrast til de tunge julefarver.

Det fine fad skaber de perfekte rammer for en moderne adventskrans, der er nem at pynte med farverige julekugler og kogler.

Giv den traditionelle adventskrans et nordisk tvist! Hold farverne monokrome, mens de fine guld detaljer skaber kontrast.

Her er adventskransen pyntet med hjerter i lys læder og guldfarvede julekugler. Samtidig er eucalyptus-grene et sikkert valg i kransen.

Den hængende adventskrans er den perfekte kombination mellem moderne og traditionel; Den store, tynde krans har et let udtryk, mens stjernerne på snor giver et sjovt og barnligt udtryk.

Relaterede Artikler