Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Find inspiration til julens adventskranse

Hvad end du er til de helt traditionelle eller de mere moderne, så er det noget for enhver smag her.

Naturens egen adventskrans

En stor grøn og tæt adventskrans som denne giver wow-effekt. Der er brugt både glatte planter og planter med struktur. Et lille tip med fin effekt: stik lange fyrnåle ind gennem kransen.

En julekrans med fjer

I denne adventskrans er der både blevet brugt fjerkugler og glimmerfugle. Her er der blevet brugt mokkafarvede lys for at forstærke det naturlige tema.

Adventskrans med højde

Det er ikke kun bredden eller formen du kan eksperimentere med, når det kommer til adventskranse. Denne krans har også leget med højden, hvilket giver den mere traditionelle krans et lille tvist.

Lysestager til kransen

Eucalyptusblade er en klassiker i adventskransen. Bladene har en fin, støvet farve og holder sig friske i mange uger.

Du kan finde vores guide til smukke adventsstager her.

Grøn hortensia adventskrans

© Klitgaard Crafts

Grøn hortensia adventskrans

Adventskranse behøver ikke at være lavet af gran, viser Klitgaard Crafts her, hvor hun i stedet har brugt Hortensia, der giver fylde og karakter.

Find vejledningen til hortensia adventskransen her.

Den uhøjtidelige

Her er der brugt fire lys, et par kogler og en masse lærkegrene. Her må pynten gerne stikke lidt ud over det flotte fad, så det giver en følelse af, at pyntet er tilfældigt placeret.

Pasteller

Her er der nærmest skabt et skovlandskab, der er pyntet med snebær og sukkulenter. Samtidig giver de pastelfarvede lys en frisk kontrast til de tunge julefarver.

Svævende krans

Den hængende adventskrans er den perfekte kombination mellem det moderne og traditionelle. Kransen har et let udtryk, hvilket giver følelsen af, den svæver i luften.

Røde toner

Denne adventskrans er bygget op med røde hortensiaer. Blomsterne vil tørre fint, så din adventskrans står smukt hele december.

Poppykalas' adventskrans

Denne adventskrans vil give modspil til det minimalistiske hjem. Den er festlig og voluminøs, mens de guldfarvede stearinlys holder kransen i julens ånd.

LÆS OGSÅ: Skøn Instagram-profil står bag adventskransen på BO BEDREs forside.

En duftende adventskrans

Udover de mere traditionelle grankogler kan du supplere med kanelstænger. De er både julet at se på, men også julet at dufte til.

Nordisk minimalisme

Denne krans bliver ikke mere nordisk. Den indeholder gran, eukalyptus og lyst læder, der er samlet på simpel og elegant vis.

Rolig farvepalet

Hold kransen i en enkelt nuance. Dette giver automatisk et mere roligt udtryk. Her er der også inkluderet en lille kaktus, hvilket er en sjov og moderne overraskelse.

Moderne adventskrans

Denne er både flot at se på og nem at efterligne. Du skal bare bruge en bakke med fire bloklys i din yndlingsfarve og det julepynt du synes aller bedst om.

Du kan udskifte kanelstænger og grankogler med mos og små julekugler eller andet julepynt. På denne led får du hurtigt skabt netop det udtryk, du ønsker.

Adventskrans i pastelfarver

Julepynt behøver ikke være mørkerødt, grønt eller guldfarvet. Denne krans får et moderne udtryk med sine friske blomster og brugen af pastelfarver.

Gevir og glaskugler

Hvis du ønsker en mere utraditionel adventskrans, kan du lade dig inspirere af denne. Her er der brugt blade fra eukalyptus. Disse planter egner sig særlig godt til at blive tørret, så du sikrer dig en smuk adventskrans hele december.

Du kan læse mere om planter, der tørres med ynde her.

Lidt ekstra glitter i juletiden

Hvis du vil peppe kransen op, der er lavet af naturens fund, kan du spraymale lidt glitter ud over den. Det giver et lidt mere festligt juleudtryk.

Fyldt fad

Det fine fad skaber de perfekte rammer for en moderne adventskrans, der er nem at pynte med farverige julekugler og kogler.

Relaterede Artikler