Grillmenu med grøntsager, fisk og andre lækkerier

Inviter dine gæster til grillaften med masser af grønt, lækker fisk og en imponerende kage.

Dæk op i det fri og inviter på grill

Kig med og få inspiration til, hvordan du nemt og let inviterer til en appetitlig, afslappende aften i det fri med skønne grøntsager, fisk og andre lækkerier fra grillen.

Hvide asparges, nye kartofler
© Tia Borgsmidt

Tallerkener fra Bungalow og Viki Weiland, skåle fra Viki Weiland, vinglas fra Ikea, messingbestik fra Scanline, hørservietter fra Broste Copenhagen.

Hvide asparges med nye kartofler og friske jordbær

Hvide asparges bliver ekstra lækre efter en tur på grillen. Her serveres de med nye kartofler, jordbær og pisket smør.

Find opskriften her.

Grillede gulerødder
© Tia Borgsmidt
© Tia Borgsmidt

Sprøde sommergulerødder med cremet burrata

Danmark møder Italien med et krydret tvist af Mellemøsten. Sæsonens sprøde sommergulerødder får her selskab af cremet burrata godt krydret med et mellemøstligt drys af krydderier.

Find opskriften her.

Grillet aubergine
© Tia Borgsmidt
Grillet aubergine
© Tia Borgsmidt

Grillet aubergine med chimichurri

De halverede auberginer bliver møre, saftige og virkelig appetitlige efter en tur på grillen. Her serveres auberginerne lune med cremefraiche og den velsmagende krydderurtesauce chimichurri.

Find opskriften her.

Salat med ærter
© Tia Borgsmidt

Sommersalat med radiser, ærter, rucola og parmesan

Radisernes skarpe smag får lækkert selskab af rucola, friskbælgede ærter og parmesanost i denne sommerlige salat. Salaten smager forrygende til de grillstegte dorader eller til grillspyd.

Find opskriften her.

Grillsalat
© Tia Borgsmidt

Grillsalat med squash, ærter, mynte og gedeost

Her står den på grøntsagstilbehør i verdensklasse. En simpel og virkelig velsmagende ret, som kombinerer en række skønne sommersmage.

Find opskriften her.

Grillede dorader
© Tia Borgsmidt

Sommerfisk: Grillede dorader med urtemayonnaise og citron

Velsmagende dorader er uimodståelige efter en tur på grillen. Det sender tankerne på rejser til middelhavslandene og emmer af sommer og sol. Her serveres doraderne med citron og en velsmagende urtemayonnaise.

Find opskriften her.

Oksespyd
© Tia Borgsmidt
Oksespyd
© Tia Borgsmidt

Grillede oksespyd med laurbær og rødløg

Lidt, men godt. Vil du gerne minimere forbruget af kød, så er disse grillspyd oplagte at servere i stedet for de klassiske grillbøffer. Marinér kødet i god tid, og nyd sammen med det grønne tilbehør.

Find opskriften her.

Kirsebærkage
© Tia Borgsmidt

Marengskage med kirsebær og hjemmelavet vaniljeis

En rigtig kirsebærdrøm og den skønneste sommerkage. Kagen består af sprøde marengsbunde, hjemmelavet vaniljeis, mascarponecreme og masser af kirsebær.

Find opskriften her.

LÆS OGSÅ