Forret Opskrift: Hvide asparges med nye kartofler og friske jordbær Her får du tre af sommerens favoritter samlet i én ret! Af Lone Kjær — 27. juni 2022 © Tia Borgsmidt Hvide asparges med nye kartofler og friske jordbær Sæsonens hvide asparges bliver ekstra lækre efter en tur på grillen. Servér dem med nye kartofler, jordbær og pisket smør. Det skal du bruge: Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Pisket smør 50 g blødt smør ¼ tsk. flagesalt Grillede apsarges 200 g nye kartofler 100 g jordbær 6 hvide asparges Olivenolie til pensling Flagesalt og peber ½ potte basilikum Sådan gør du: Pisket smør: Pisk smørret blødt og luftigt med en elpisker. Krydr med flagesalt, og stil på køl. Grillede asparges: Skur kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand. Afdryp kartoflerne, og skær dem i mindre stykker. Skyl og nip jordbærrene. Halvér dem. Knæk den nederste træede ende af aspargesene. Skræl asparges fra hovedet og ned. Pensl aspargesene med olivenolie, og grill dem i ca. 4 min. på hver side, til de er møre og har fine grillstriber. Servering: Skær asparges i snitter, mens de endnu er lune. Halvér kartoflerne, og anret i skåle med asparges, jordbær, pisket smør og basilikum. LÆS OGSÅ Forret Grillede majskolber med rørt smør, citronsalt og parmesanost Relateret Design Her viser Lærke og 34 andre designere fremtidens møbler – og du kan opleve dem helt tæt på Køkken Kaffe med stil: 10 lækre køkkenting til den æstetiske kaffeelsker Lejligheder Else og Alexander var i gang med at renovere, da drømmelejligheden blev ledig. Så smed de alt, hvad de havde i hænderne Jul Elsker du at lave din egen julepynt, er BO BEDREs nye julebog lige noget for dig Julemad Opskrift på appelsinkage med vaniljesyltede klementiner Annonce Opfyld drømmen om den rigtige bordplade – også på budget
Lejligheder Else og Alexander var i gang med at renovere, da drømmelejligheden blev ledig. Så smed de alt, hvad de havde i hænderne