Lidt, men godt. Vil du gerne minimere forbruget af kød, så er grillspyd oplagte at servere i stedet for de store grillbøffer. Marinér kødet i god tid, og nyd sammen med det grønne tilbehør.
Undgå at skærmen slukker
Ingredienser
2
grillspyd
Det skal du bruge:
½
tsk.
sambal oelek
¼
fed hvidløg
150
g
oksemørbrad
saft fra 1 citron
½
spsk.
olivenolie
½
rødløg
laurbærblade
Sådan gør du:
Kom sambal oelek og presset hvidløg i en frysepose. Skær kødet i tern, og kom det i fryseposen sammen med citronsaft og olie. Bind en knude på posen, og gnid marinaden godt ind i kødet.
Lad kødet marinere et par timer.
Skær rødløg i både, og fordel på spyd med marineret oksekød og laurbærblade.
Servering:
Grill kødet i ca. 3 min. på hver side, og servér straks.