Grillede oksespyd med laurbær og rødløg

Simpelt men smagfuldt!

Oksespyd
© Tia Borgsmidt
Oksespyd
© Tia Borgsmidt

Grillede oksespyd med laurbær og rødløg

Lidt, men godt. Vil du gerne minimere forbruget af kød, så er grillspyd oplagte at servere i stedet for de store grillbøffer. Marinér kødet i god tid, og nyd sammen med det grønne tilbehør.

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 grillspyd

Det skal du bruge:

  • ½ tsk. sambal oelek
  • ¼ fed hvidløg
  • 150 g oksemørbrad
  • saft fra 1 citron
  • ½ spsk. olivenolie
  • ½ rødløg
  • laurbærblade

Sådan gør du:

  1. Kom sambal oelek og presset hvidløg i en frysepose. Skær kødet i tern, og kom det i fryseposen sammen med citronsaft og olie. Bind en knude på posen, og gnid marinaden godt ind i kødet.
  1. Lad kødet marinere et par timer.
  1. Skær rødløg i både, og fordel på spyd med marineret oksekød og laurbærblade.

Servering:

  1. Grill kødet i ca. 3 min. på hver side, og servér straks.

LÆS OGSÅ