Disse opskrifter var jeres absolutte yndlings!

Vi har samlet de mest populære opskrifter i 2019. I var særligt glade for cocktails, mocktails og lækre kager!

© Pernille Greve

Lune julebrud

Lune boller er essentielle til eftermiddagskaffen eller fødselsdagen. Denne opskrift er sødt bagværk, der smager og dufter af jul og hygge. Find opskriften her.

Muffins med marcipan og kransekagetopping
© Lone Kjær

7 lækre muffins

Her er samlet 7 opskrifter på lækre og nemme muffins. Uanset om du er til chokolade muffins, sunde muffins eller rabarber muffins, vil du med garanti finde en opskrift, du vil kunne lide. Find opskrifterne her.

lækker maregns og bær kage
© Stine Christiansen

Nødde-marengskage med sommerbær

Den ultimative sommer-dessert er denne overdådige nødde-marengskage med sommerbær og mascarpone. En perfekt sammensætning af forskellige konsistenser og smage. Find opskriften her.

Bær kage
© Atelier Ea / Camilla Drost

Vores bedste opskrifter uden gluten

Efterhånden er det blevet nemt at finde både glutenfri kage og brød i diverse supermarkeder. Men nogle gange er det bare lidt hyggeligere, at kunne invitere på hjemmelavet brød eller spise glutenfri boller til morgenmad, som man selv har lavet. Vi har samlet vores bedste glutenfri opskrifter her, som spænder helt fra morgenmad til dessert.

en orange cocktail
© Katja Leth Atzen

Martini Fiero & Tonic

Aperol Spritz har længe været den fortrukne sommerdrink på landets cafeer og barer, men Martini tog kampen op og gav Aperol kamp til stregen. Selvom nogle af jer stadig er vilde med klassikeren, havde mange af jer også mod på at prøve noget nyt. Find den super nemme og lækre opskrift lige her.

Cocktails på Bar Next Door
© Bar Next Door

10 cocktailbarer i København

I år var i sultne efter, hvor i skulle drikke lækre cocktails i hovedstaden. Denne artikel samler 10 cocktailbarer rundt i København, der er værd at besøge. Her finder du inspiration til de lækreste cocktails i byen.

Flutes med lækkert indhold
© Tia Borgsmidt

Hjemmebagte ramsløgsflutes

Uimodståelige, lækre hjemmebagte flutes med masser af smør og en pikant smag af ramsløg. Find opskriften, som mange af jer er vilde med, her.

En mocktail med espresso
© Katja Leth Atzen

5 lækre mocktails

At vælge cocktails fra og mocktails til er blevet en stigende trend blandt mange - hvilket vi også har kunne mærke, med denne samlings stigende popularitet. Er du én af dem, der ønsker et mindre eller ingen alkohol indtag, men ikke vil gå på kompromis med smagen?

Vi har samlet fem lækre bud på mocktails opskrifter, der med sikkerhed ikke vil skuffe. Find opskrifterne her.

Cocktail med kirsebærsauce og gin
© Helle Helle Kjems

Christmas Cherry Fizz

Årets bedste jule-cocktail var særlig populær. En nem og lækker cocktail at overraske gæsterne med, når du står i køkkenet juleaften og forbereder kirsebærsaucen til risalamanden. Find opskriften her.

Gul citron cheesecake
© Foto: Andreas Mikkel Hansen, Styling: Sweet Sneak

Citronmåne-cheesecake

En skøn fortolkning af citronmånen, som ikke engang skal bages, var virkelig noget, der faldt i jeres smag i år. Find opskriften her.