Årets bedste jule-cocktail: Christmas Cherry Fizz

Der er rigtig god grund til at købe lidt ekstra kirsebærsauce til jul.

© Helle Helle Kjems

Cocktailen er serveret i ginglas fra Eva Solo.

Christmas Cherry Fizz

En nem og lækker jule-cocktail at overraske gæsterne med, når du står i køkkenet juleaften og forbereder kirsebærsaucen til risalamanden.

Det skal du bruge:

Cocktail

  • 5 cl. Cointreau
  • 3 cl. Friskpresset lime
  • 2 cl. Kirsebærsauce
  • Danskvand

Pynt

  • Kirsebær
  • Grangren
  • Flormelis

Sådan gør du:

  1. Hæld Cointreau og friskpresset lime i glasset og tilføj derefter is.
  2. Hæld danskvand i glasset, men ikke helt op til toppen - der skal nemlig være plads til, at du kan hælde 2 cl. kirsebærsauce ud i cocktailen til sidst.
  3. Pynt med to kirsebær på en cocktailpind samt en grankvist med flormelis på.
© Helle Helle Kjems