Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Årets bedste jule-cocktail: Christmas Cherry Fizz

Der er rigtig god grund til at købe lidt ekstra kirsebærsauce til jul.

© Helle Helle Kjems

Cocktailen er serveret i ginglas fra Eva Solo.

Christmas Cherry Fizz

En nem og lækker jule-cocktail at overraske gæsterne med, når du står i køkkenet juleaften og forbereder kirsebærsaucen til risalamanden.

Det skal du bruge:

Cocktail

  • 5 cl. Cointreau
  • 3 cl. Friskpresset lime
  • 2 cl. Kirsebærsauce
  • Danskvand

Pynt

  • Kirsebær
  • Grangren
  • Flormelis

Sådan gør du:

  1. Hæld Cointreau og friskpresset lime i glasset og tilføj derefter is.
  2. Hæld danskvand i glasset, men ikke helt op til toppen - der skal nemlig være plads til, at du kan hælde 2 cl. kirsebærsauce ud i cocktailen til sidst.
  3. Pynt med to kirsebær på en cocktailpind samt en grankvist med flormelis på.

© Helle Helle Kjems

Relaterede Artikler