7 lækre muffins, der er nemme at lave

Vi har samlet 7 opskrifter på lækre og nemme muffins. Uanset om du er til chokolade muffins, sunde muffins eller rabarber muffins, vil du med garanti finde en opskrift, du vil kunne lide.

Muffin med violer
© Christa Alstrup

Muffin med violer

Denne opskrift på chokolade muffins med hornvioler er nem og hurtig og resultatet bliver en lækker og svampet chokolade muffin. Og hornviolerne pynter så fint!

Sund muffin med dadler og ristede mandler
© Lars Ranek

(Næsten) sund muffin med dadler og ristede mandler

Det er ikke helsekost, men der er i hvert fald både fuldkornsmel og gode, tørrede frugter i denne opskrift på (næsten) sunde muffins, hvor dadler og ristede mandler ligeledes indgår i opskriften.

LÆS OGSÅ: Nemme retter på 15 min.

Muffins med jordbær og marcipan
© Anders Schønnemann

Jordbær- og marcipanmuffins

Hvis du kan lide blåbær muffins, kan du garanteret også lide disse! Dette er en nem og lækker opskrift på jordbær- og marcipan muffins, der både smager godt og ser godt ud med sine jordbær-pynt.

Æble cupcakes
© Lars Ranek

Æble-cupcakes

Med denne opskrift på æble-cupcakes med kanelmarengs som frosting får du den perfekte eftermiddags snack til kaffen. Og så er de nemme at lave!

Kager med marcipan og kransekagetopping
© Lone Kjær

Kager med marcipan og kransekagetopping

Kransekage er godt - men fornyelse er også dejligt. Prøv denne opskrift på muffins med marcipan og kransekagetopping, der med garanti vil blive et hit!

Rabarber cupcakes
© Camilla Drost / Blueberry Tales

Rabarber cupcakes med marengs

Disse lækre rabarber cupcakes med marengs består af en fugtig og fluffy kærnemælks-cupcake krydret med kardemomme og fyldes med rabarberkompot. De vil med garanti blive en succes, hvis du laver dem til dig selv og din familie!

Marcipansnegle
© cakeliving.com

Lækre marcipansnegle med citron og marengstopping

En noget anderledes "muffin" - men lækre er de! Prøv disse lækre marcipansnegle med citron og marengstopping, som også har et syrligt twist.