10 cocktailbarer i København, der er værd at besøge

Find inspiration til, hvor du kan nyde nogle af Københavns lækreste cocktails.

1. Bar Next Door

Madklubbens bud på en lækker cocktailbar er Bar Next Door. Med en beliggenhed lige ud til Søerne i hjertet af Nørrebro, og et stenkast fra Indre By, er stedet det perfekte spot at starte en god aften eller runde dagen af til en af byens skønneste udsigter.

Du kan læse mere om Bar Next Door her.

2. Duck and Cover

Træk stikket og giv dig selv en velfortjent pause på Duck and Cover. I barens rolige og hjemlige atmosfære kan du læne dig tilbage og lade batterierne op med en af deres skønne cocktails i hånden.

Menukortet skifter ofte, men du kan følge med i, hvilke drinks der på kortet lige nu og her.

3. Noho

Blandt Kødbyens mange hyggelige restauranter og barer finder vi Noho. Du er ikke i tvivl, hvis du er havnet på Noho, for hele baren er oplyst i pink neonlys.

Her er der også et godt udvalg af specielle drinks, som frister. Er du til det mere klassiske drinkskort, skuffer Noho heller ikke.

Find mere information om Noho her.

4. Brønnum

Når du træder ind på Brønnum, er det som at komme direkte ind i en tidslomme. Cocktailbaren har hjemme i lokaler, der i mere end 125 år har fungeret som café, bar og restaurant.

Stedet har altid været kendt for at tiltrække store musikere, kunstnere og forfattere - det hedder sig blandt andet, at ingen ringere end H.C. Andersen hyppigt besøgte stedet.

Besøg den legendariske cocktailbars hjemmeside her.

5. Ruby

Med udsigt til Københavns kanaler og lige over for Thorvaldsens Museum finder du denne verdensklasse cocktailbar.

Indvendigt på Ruby mødes du af varm og hjemlig stemning, og vil du have lidt frisk luft, har de skabt det hyggeligste uderum i baggården.

Læs mere om baren her.

6. Dahl og Dahl

På cocktailbaren Dahl og Dahl i Indre By kan du med drinks som Bornholmsk granit eller Krølle Bølle Is drømme dig væk til solskinsøen for en stund.

Baren emmer af en hyggelig og varm stemning, og du går næppe tørstig derfra med deres imponerende cocktailkort.

Læs mere om den bornholmske bar her.

7. Curfew

Når vi er ved gode cocktailbarer i København, kommer vi ikke udenom Curfew, for her får du nogle af byens bedste drinks.

Baren er også kendt for sin elegante indretning med sans for detaljerne, så når stedet i juni 2021 slår dørene op efter en stor renovering, bliver det spændende at se, hvad de har fundet på.

Du kan læse mere om baren her.

8. Lidkoeb

Lidt gemt fra Vesterbrogades travlhed finder vi baren Lidkoeb i en baggård. Stedet oser af god, afslappet stemning og drinkskortet byder på spændende og modige drinks tilpasset efter årstiden.

Og nu vi er ved årstiden, så har Lidkoeb en stor gårdhave, hvor man kan nyde sin drink under åben himmel.

Du kan få hjælp til at finde vej og læse mere om baren her.

9. Móshù

Et nyt skud på stammen inden for københavnske cocktailbarer er Móshú. Den lille bar skiller sig ud med sin asiatisk-inspireret indretning og eksperimenterende cocktails.

Med kun ganske få pladser i baren, er det nødvendigt at booke bord inden, hvis du ønsker at opleve stedet.

Du kan booke bord ved gennem linket på deres instagram eller her.

10. Salon 39

På et hjørne på Frederiksberg finder vi Salon 39. Udover at have et menukort med franske specialiteter til sultne maver, har de også et flot cocktailkort med nøje udvalgte cocktails.

Vælger du at nyde din drink ved et af deres udendørsborde, er det svært ikke at føle sig hensat til en parisisk fortovscafé.

Se cocktailkortet og læs mere her.