Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

10 cocktailbarer i København, der er værd at besøge

Her finder du inspiration til de lækreste cocktails i København.

Bar25

Ud fra Bar7 springer Bar25, som ligger i det gamle minefelt på Nikolaj Plads. Bar25 er en ekslusiv bar, som med garanti kan smages på deres mange forskellige drinks. Deres kombination af rå new yorker murstensvægge og moderne barstole, skaber en New Yorker stemning midt i København.

Du kan læse mere om Bar25 her.

Gilt

På Rantzausgade på Nørrebro finder du cocktailbaren Gilt, hvor de har serveret cocktails siden 2003. Her kan du nyde lækre nordisk inspirerede cocktails til en god pris, mens lyden af Jazz spiller i baggrunden.

Du kan læse mere om Gilt her.

Vinhanen

Vinhanen, som er lokaliseret ved Blågårdsgade på Nørrebro, tilbyder et stort udvalg af kvalitetsvin og champagne til en fair pris. Uanset om du er til det helt tørre eller det mere sødet, finder du altid en vin eller et glas bobler til din smag. Desuden har de ofte et sortiment af både økologiske, biodynamiske og naturvine på lager.

Du kan læse mere om Vinhanen her.

Duck and Cover

Duck and Cover er en cool Vesterbro-bar, som emmer af den gyldne æra af dansk moderne design. Her kan du nyde cocktails af høj kvalitet i omgivelser, der mest af alt minder om en scene fra Mad Men i 1960'ernes København.

Du kan læse mere om Duck and Cover her.

Bæst Cocktailbar

Bæst er en cocktailbar, som ligger i Indre By. Hos Bæst kan du forvente lækre cocktails i en hyggelig og laid back atmosfære. Og hvis du alligevel har danseskoene på den dag, kan du altid blive til sent hos Bæst, da cocktailbaren senere lyser stedet op, hvor der her er plads til musik og dans.

Kassen

Kassen er en cocktailbar på trendy Nørrebrogade, lige ved søerne. Her kan du finde et stort sortiment af lækre cocktails, som ikke gør alt for ondt i tegnebogen. Kassen er en simpel cocktailbar på Nørrebro.

Du kan læse mere om Kassen her.

Bar Next Door

Madklubbens Bar Next Door har også beliggenhed på Nørrebro med udsigt til søerne. Baren tilbyder både de klassiske cocktails og kreative påfund til fair priser. Med barens antikke reoler og industrielle glødelamper spredes en helt unik stemning.

Du kan læse mere om Bar Next Door her.

1656 Cocktailbar

På Christianshavn ligger 1656 Cocktailbar, en bar hvor du kan kombinere lækre drinks med velsmagende snacks. Cocktailbaren udspringer af Michelin-restauranten, Kadeau, som også ejer cocktailbarer i Indre By, Gasværksvej og Frederiksberg. 1656 er den nyeste på stammen og er klart et besøg værd, grundet barens kvalitets cocktails og moderne elegance.

Brønnum

Brønnums facade består af en gammel, historisk bygning lokaliseret ved Kongens Nytorv. Hvis ikke lokationen og bygningens facade er tillokkende for dig, er kombinationen af cocktails af høj kvalitet, fredelig atmosfære og det bløde musik, der spiller i baggrunden, helt sikkert.

Du kan læse mere om Brønnum her.

Noho

Midt i Vesterbros trendy Kødbyen ligger cocktailbaren Noho. Her kan du nyde cocktails af høj kvalitet til fair priser. Kombinationen af barens rå indretning og neon lys, skaber en helt unik stemning, som kun kan opleves hos Noho.

Du kan læse mere om Noho her.

Relaterede Artikler