Smuldr digestives. Smelt smørret. Tilføj smør til kagekrummerne, indtil det samles til en masse, og pres dejen ned i en smurt kageform.
Put flødeost, fløde, sukker, vaniljesukker, citronsaft og revet citronskal ned i en gryde. Varm langsomt blandingen op ved lav temperatur, indtil flødeosten er helt flydende. Rør i blandingen undervejs, så fyldet ikke brænder sig fast i bunden, og pisk til sidst blandingen, til den er helt glat.
Læg 6 blade husblas ned i en skål. Dæk den til med koldt vand, og lad det trække i 5 min. Tag derefter vandet fra. Tilføj 3 spsk. kogende vand og rør rundt, indtil husblassen går i opløsning.
Tilføj husblassen til flødeoste-mikset, og pisk, indtil det er helt rørt sammen, og tilføj til sidst den gule frugtfarve.
Spred fyldet oven på digestivebasen i formen, og lad kagen stå på køl, indtil den har sat sig.