Dessert Overdådig nødde-marengskage med sommerbær Den ultimative sommer-dessert. Af Gitte Heidi Rasmussen — 07. juni 2019 Kage © Stine Christiansen Nødde-marengs-kage med mascarponecreme & sommerbær Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Marengs 1 æggehvider 40 g sukker 40 g finthakkede ristede hasselnødder 15 g hakket hvid chokolade 15 g smeltet afkølet smør ekstra smør til at smøre formen ½ spsk. hvedemel Mascarponecreme 50 g mascarpone ¼ dl flormelis ¼ stang vanilje ½ dl piskefløde Andet ¼ kg jordbær 40 g hindbær 25 g blåbær spiselige blomster fx hornvioler flormelis Sådan gør du Pisk æggehviderne stive, og tilsæt sukker lidt ad gangen, og pisk, til marengsen er luftig og sej. Hak nødder og chokolade fint, og vend dem i marengsen. Vend dernæst forsigtigt det smeltede smør og hvedemelet i. Beklæd bunden af springformen med bagepapir, og smør siderne med smør. Drys med lidt hvedemel, og kom dejen i formen. Bag kagen ved 175 ° i ca. 45 min., og lad den køle helt af. Løsn forsigtigt i siderne, og flyt bunden over på et stort fad. Pisk mascarpone, flormelis og vaniljekorn let. Tilsæt fløde, og pisk til en tyk og luftig creme. Fordel cremen på bunden, og top med masser af friske bær, blomster, og drys med flormelis. Relateret Dessert Opskrift på overdådig mandelkage med luftigt skum og friske bær Dessert Marengs med lemoncurd og hvid chokolade Dessert Opskrift på 4 hjemmelavede ispinde med mango, blåbær, jordbær og ananas Dessert Tærte med blodappelsin og marengs Dessert Opskrift på æble-cupcakes Dessert Havtornsirup med lakrids og hvid chokolade