Vanijekranse, brunkager, klejner, æbleskiver... Mangler vi nogle?
Af
— 25. november 2015
Klejner hører til i ethvert velassorteret forråd af julesmåkager. Den elegante klejnesløjfe og den sprøde småkage giver bare julelys i øjnene hos enhver.
Den krydrede duft af brunkager er en dejlig, tilbagevendende klangbund til julen. Her er det en opskrift på en fyldig brunkage, som egner sig perfekt som akkompagnement til juleglöggen.
Den er fyldt med alle de mest eventyrlige julekrydderier som kanel, kardemomme, pomerans og nellike.
Vaniljekranse kan vi alle li'! Looket har dog ingen indflydelse på smagen. Småkagedejen behøver ikke at blive kørt igennem en vaniljekransemaskine for at få den karakteristiske riflede overflade. Den smager lige godt af vaniljekranse alligevel.
Konfekt er også en stor ting på Bo Bedre. Her har vi lavet tre meget velsmagende variationer af julekonfekt på en grundopskrift på trøffel: 1) Chokoladetrøffel med mandel og kakao. 2) Trøffelkugler med knas af rugbrød. 3) Skåret trøffel med pistacie.