©

24-timers batteri - det kan vi li'

BeoPlay A2 er en bærbar bluetooth-højttaler, som især overbeviser på design og batterilevetid.

Da B&O skulle lancere deres nye subbrand B&O Play, satte de sig sammen med designeren Cecilie Manz, for at skabe et produkt, der ville vække opsigt. Resultatet blev Beolit 12, som, da den kom på markedet i 2012, var noget af det lækreste, man kunne få fingre i.

Succesen har været så stor, at Struer-virksomheden og den københavnske designer nu har genoptaget samarbejdet i forbindelse med BeoPlay A2 - en bærbar bluetooth-højttaler. Hvilket man slet ikke er i tvivl om, hvis man blot følger lidt med i Cecilie Manz' produktion: designsproget på BeoPlay A2 er nemlig i tydelig forlængelse af andre af hendes produkter - ikke mindst Beolit 12.

Der skal da heller ikke herske nogen tvivl om, at BeoPlay A2 er en af de flotteste Bluetooth-højttalere, vi har haft forbi redaktionen. Den har lige præcis den følelse, man forventer af B&O, som er kombineret med en tilgængelighed, som er kendetegnende for B&O Play.

Højttaleren er udstyret med B&O Plays egen lyd-teknologi, som hedder True360. Det vil sige, at lydbilledet er lige godt, om man står foran, bag eller ved siden af højttaleren. Lyden er god, tydelig og med en ren akustik, der fremhæver detaljerne. Men det skal naturligvis siges, at man, som ved alle mindre højttalere, får den lyd, som man giver plads til: Der vil naturligvis være større og mere fyldig lyd i en gulvhøjttaler, der kan flytte en masse luft, end en lille BeoPlay A2.

En stor fordel ved BeoPlay A2 er, at batteriet er så stort, at det har levetid til at spille i 24 timer på en opladning. Det er ret ekseptionelt, og et stort skridt i den rigtige retning for os, der er trætte af at musikken dør ud efter et par timer på stranden, i parken eller hvor man nu tager sin bluetooth-højttaler med hen. Forudsat altså, at man tør tage sin 2500-kroners Beolit A2 med disse steder.

Beolit A2 fås i tre farver, grå, grøn og sort, og koster 2499 kr.