wireless speaker trådløs højttaler multiroom højttaler urbanears
© Urbanears

Er du klar til at gå wireless?

Her er de nyeste og flotteste trådløse højttalere lige nu!

Vifa Reykjavik

Danske Vifa har i en årrække været blandt de førende højttalerproducenter i verden, uden at andre en eksperter kendte dem. Det blev lavet om, da de for et par år siden besluttede ikke kun at lave det, der er inde i højttalerne, men også at lave indpakningen.

Det gør de så godt, at deres højttalere bliver vist i alle de store design-magasiner – herunder naturligvis BO BEDRE. Højttalerne er opkaldt efter nordiske byer, og seneste skud på stammen er Reykjavik, som er en lille og kompakt højttaler til brug i køkkenet, på terrassen eller når man er på tur. 1699 kr., Vifa.

Vifa wireless højttaler trådløs højttaler køkken
© Vifa
Vifa wireless højttaler trådløs højttaler

Libratone Zipp

Libratone er endnu et dansk højttaler-firma, som har gennemgået en rivende udvikling. Firmaet startede produktionen i 2009 og er siden da vokset støt, så de nu sælger produkter i hele verden. Et af de mest populære produkter er Libratone Zipp, som på trods af enkelte ændringer stort set er, som da den oprindeligt blev designet. Alligevel fremstår den igen og igen som et helt nyt produkt – simpelthen fordi man kan lyne coveret af og sætte et nyt på. Libratone har for nylig introduceret en software-opdatering, som betyder, at man kan tale med Alexis og Google Home – når de altså kommer til Danmark.Fra 2399 kr. Fås også som Libratone Zipp mini til 1399 kr., Libratone.

Libratone zipp wireles højttaler trådløs højttaler miljø
Libratone zipp wireles højttaler trådløs højttaler blå

Harman Kardon Omni

Harman Kardon er kendt for at levere stor og flot lyd kombineret med et flot design. Produkterne har aldrig været i den billige del af markedet, alligevel synes vi, at Omni 20+ og Omni 10+ holder sig på et prispunkt, der er fornuftigt i forhold til kvaliteten. Begge modeller er multirum-højttalere, der kan kobles sammen eller afspille alene. Fra 1899 kr., Harman Kardon.

Harman Kardon Omni wireless højttaler trådløs højttaler
Harman Kardon Omni wireless højttaler trådløs højttaler sort
© Harman Kardon

Tibo

Bag Tibo står den danske iværksætter Bo Würtz, som med et ønske om at udfordre nogle af de store spillere på markedet for trådløse højttalere, har lanceret sit eget brand. Det er modigt, men højttalerne har deres eget DNA, som gør dem interessante, og leverer desuden god lyd, hvilket jo et ret vigtigt. På første foto ses Vogue, som fås i flere modeller. De er fremstillet i krydsfinér og har både mulighed for at blive tilsluttet Wi-Fi og Bluetooth. ca. 1400 kr., Tibo.

På foto 2 ses Choros, som er et andet af Tibos produkter. Igen er der tale et kvalitetsprodukt i et flot design.- Fås i tre størrelser fra ca. 700 kr., Tibo.

Porsche 911

HVis du er helt vild med Porsche, og slet ikke kan få nok af det ikoniske køretøj, som nogle vil mene, det er en fornærmelse at kalde blot en bil, skal du eje denne højttaler. Den er designet af Porsche Design som en 1:1 kopi af Porsche 911'erens udstødningsrør. Lyden skulle også være god – og bare rolig, den kan sige andet end WROUUUUUM. ca. 3700 kr, Porsche Design.

Sonos One

Sonons har i årevis været langt det foretrukne mærke indenfor multirum-højttalere – og er det stadig. De senere år er konkurrencen dog blevet hårdere fra andre brands, men Sonos var tidligt på banen, og derfor skal mange skifte flere højttalere ud, for at gå over til konkurrenterne. Så er det lettere at opgradere med endnu en Sonos-højttaler. Som fx Sonos One, der stort set svarer til den tidigere model Sonos Play1, dog med den forskel, at man kan stemmestyre den med Alexis og Google Home – men igen først, når det kommer til Danmark. 1699 kr., Sonos.

Urban Ears

Mange vil kende Urban Ears for deres hovedtelefoner, som har været enormt populære blandt især unge de senere år. Nu har de også lanceret to multirum-højttalere, der afspiller både over Wi-Fi, Bluetooth og Airplay. Man kan indkode sine favoritstationer eller den playliste fra Spotify, man bedst kan lide. Fås i to varianter, Baggen og Stammen til henholdsvis 2799 kr. og 1999 kr., Urban Ears.

urban ears wireless højttaler trådløs højttaler design