3 anbefalelsesværdige airfryere, der vil lette din madlavning og hverdag
Netop nu finder en større revolution sted i de danske køkkener ledt an af de små ovne, der ved hjælp af varmluft hurtigt og med mindre fedtstof tilbereder sprøde retter – fra flæskesteg til desserter. Der er ikke det, du ikke kan lave i en airfryer. Her er vores 3 favoritter.
AfHvad er en airfryer?
Svaret er en køkkenmaskine, hvori man tilbereder mad ved at cirkulere varm luft omkring maden. I princippet lidt a la en varmluftsovn, men endnu hurtigere.
Den cirkulerende varmluft i airfryeren får varmen så højt op, at den fugt og det vand, som findes i fx grøntsager, kød eller andet, som kommer i airfryeren, fordamper under tilberedningen, så man opnår den eftertragtede sprødhed – uden brug af store mængder olie.
En airfryer kan også bruges til bagning, grill, genopvarmning og meget mere.
Maskinen kræver ingen opvarmning før brug og er dermed mere energibesparende end en ovn, da tilberedningstiden er hurtigere.
Vi har udvalgt tre forskellige airfryere og testet dem på en tre retters menu.
PSSST Menuen finder du i det netop lancerede magasin, som er på hylderne frem til 30. august 2023