Projektorer
© Harrison Eastwood

Drive-in-bio eller hjemmebiograf? Her er de 4 bedste projektorer

Vil du gerne opnå den store tv-oplevelse uden at skulle gå på kompromis med kvalitet og design? Vi guider dig til de bedste projektorer.

En verden af lyd og billede

Markedet for projektorer vokser utrolig meget for tiden, og en projektor kan ofte give en bedre oplevelse end tv'et, og så kan det være lettere at skjule den, hvis du har brug for det.

Dog kan det være svært at gennemskue, hvordan du får den store tv-oplevelse uden at skulle gå på kompromis med kvalitet og design.

Vi guider dig til de bedste projektorer.

LSP3B The Freestyle Smart Projector
© Samsung

Projektor til alle formål

Samsung er måske ikke specielt kendte for deres projektorer, men med deres lille frække Freestyle kan det være, de kan ramme lidt bredere.

Den lille projektor er lige til at tage under armen og har en hel række funktioner, der gør det let at få hjemmebiografen op at køre. For eksempel er det nærmest lige meget, hvordan projektoren står i forhold til væggen – den retter selv billedet til, så forholdene passer. Der er også indbygget lyd og smart-tv-funktion, så det er egentlig bare at trykke på knappen.

Samsung Freestyle koster 7499 kr. - find den her

EPSON EF-12 KOMPAKT LASERPROJEKTOR
© EPSON

Lille projektor med stor effekt

Hvis du leder efter noget, der er lidt mere fleksibelt end et traditionelt tv – for eksempel fordi du skal have det med på farten i sommerhuset, på båden eller noget andet – så bør du overveje en lille, bærbar projektor.

EF-12 fra Epson er netop lille og utrolig let at have med. Og så er der endnu en fordel: Alt er indbygget. Du får både ganske hæderlig lyd og Googles Android TV, så du kan afvikle alle dine apps uden at slutte noget som helst til. Du har med andre ord en ganske imponerende hjemmebio med under armen.

Epson EF-12 koster fra ca. 8299 kr. - find den her

xgimi horizon pro
© Cilo

Bærbar projektor i ægte 4K

De små projektorer har ofte en tendens til at gå lidt på kompromis med opløsningen - og er du vant til 4K-opløsning fra dit tv i stuen, kan det føles grynet med lavere opløsninger. Men der findes faktisk ægte 4K-projektorer, også i den lidt mindre udgave.

Horizon Pro fra XGIMI leverer en opløsning på hele 3840 x 2160 pixels. Ud over at billedet generelt står skarpere, kan det også skaleres helt op til 300". Den nyeste udgave af Android TV er indbygget, ligesom der er indbyggede højttalere, så det hele kommer i samme pakke.

XGIMI HORIZON PRO koster 15.999 kr. - find den her

benq gv30
© techradar

Miniprojktor med indbygget højttaler

BenQ GV30 er ultrabærbar og kan snildt være i rygsækken, hvis du skal på farten. Den leverer “kun” HD-opløsning, så billedet kan ikke blive enormt stort uden at blive grynet.

Til gengæld er den billig – den koster under 5000 kr., og for den pris får du stadig indbygget højttaler. Du skal dog selv levere kilden, men det kan være alt fra din mobil til en PlayStation eller en bærbar computer.

BenQ GV30 koster 549 - 599$ - find den her

LÆS OGSÅ