5 gadgets til dig, der drømmer om en hjemmebiograf

Når du køber et fjernsyn er både lyd og fjernbetjening ikke altid det bedste. Vi har derfor samlet nogle af de smarteste gadgets, der vil optimere din filmoplevelse derhjemme.

Torben Vognsens hjemmebiograf
© Andreas Mikkel Hansen
Xiaomi Android 4K TV Stick
© Xiaomi

Lille USB-stik leverer 4K og surroundsound

Kinesiske Xiaomi er nok mest kendt for deres telefoner, men de laver faktisk en lang række produkter – blandt andet til hjemmets underholdning. Den nye “TV Stick” med Android giver dig mulighed for at installere bunker af apps og spil – også på et tv, der ellers ikke er født smart.

Android 4K TV Stick, 599,00 kr., Xiaomi

Signa S4 højtaler
© Polk

Diskret soundbar med surroundsound

Polk er måske ikke det mest kendte mærke inden for lyd, men de laver en ganske omfattende serie af lydprodukter og er nu på banen med en ny soundbar, som er ganske lille og diskret. Ikke desto mindre lover den imponerende lyd med indbygget Dolby Atmos-surroundsound og hele syv indbyggede højttalere, hvoraf de to “skyder opad”, hvilket er nødvendigt for en overbevisende 360-graders Atmos-surroundsound-effekt.

Signa S4, £329.00, Polk

Lemus Home Classic 1800
© Lemus

Biograflyd i pæn indpakning

Lemus er en dansk producent af lydmøbler - altså fuldt integrerede lydsystemer. De er kommet med et nyt møbel kaldet Lemus Home Classic 1800, der formentlig kan opfylde de flestes krav til lyd til hjemmebiografen. Der er HDMI-indgang, så fjernsynet let kan tilsluttes, og musik kan afspilles via AirPlay og Google Cast, ligesom der er indbygget Spotigy Connect og Tidal-understøttelse.

Home Classic 1800, 24.999,00 kr., Lemus

Beam (Gen 2)
© Sonos

Lille Sonos-soundbar gør din tv-lyd meget større

Den nye Beam er et godt eksempel på, hvordan en lille højtaler faktisk godt kan lyde stor, for der er virkelig smæk på lyden, der står tydeligt og er velafbalanceret. Den er let at sætte op, og du skal faktisk kun sætte et enkelt kabel til.

Beam 2, 3.749 kr., Sonos

XGIMI HALO+
© XGIMI

Tag filmen med i haven

Hvad er lækrere end at se film udendørs på en storskærm - i sin egen have? Med en lille projektor kan du gøre ngetop det, og denne fra XGIMI har endda indbygget batteri, der holder til, at du kan vise en film uden at trække ledninger hen over hele haven.

HALO+, $849.00, XGIMI

LÆS OGSÅ