6 gadgets, der holder hygiejnen og indeklimaet i top

Vi har samlet de smarteste gadgets, der enten kan hjælpe dig med at holde bakterierne væk eller skabe det sundeste indeklima.

Clean A19 E26 Bacteriedodende gloeilamp
© LIFX

Smartpære om dagen, bakteriedræber om natten

Producenten LIFX har gjort det muligt at dræbe bakterier i hjemmet uden at skulle løfte en finger. Det er nemlig muligt med pæren Clean A19 E26, som kan dræbe bakterier i værelset, når der ikke er nogen til stede. Udover det, fungerer den også som en smartpære.

Clean A19 E26, $47.99 - $69.99, LIFX

Luftrensende møbel fra IKEA
© IKEA

Luftrenser i dit sofabord

Har du ikke alverdens plads, og vil du gerne slippe for at have en klodset luftfrisker stående? Så er Ikeas sofabord med indbygget luftrenser den perfekte løsning for dig. Sofabordet renser luften for partikler som støv og pollen, og du kan justere blæserens hastighed efter dit eget behov.

STARKVIND, 1.349 kr., IKEA

UV Bænk i egetræ
© Gloria Mundi Care

Giv dine genstande et UV-bad

Den prisvindende danske arkitekt Kasper Salto har i samarbejde med holdet fra den erfarne ingeniørvirksomhed EFSEN UV & EB Technology udviklet UV-bænken. Bænken fungerer på den måde, at den belyser genstande med UV-lys og på den måde desinficerer dem. Designet er diskret og elegant, således at den blender ind i de fleste omgivelser. Man får dermed et produkt, som både er stilrent og desinficerende på én og samme tid - hvilket også var grunden til, at den løb med Årets Læserpris til Design Awards 2021.

Find forhandlere af UV-bænken her

Dyson luchtreiniger
© Dyson

Bedre indeklima med Dyson

Dyson er kommet på banen med den smarteste luftrenser, som sikrer dig et sundt indeklima. Luftrenseren er designet til at indfange ultrafint støv, allergener samt potentielt farligt VOC, herunder formaldehyd, som er partikler, der bliver frigivet fra dine møbler. Der findes flere smarte modeller, som også har indbygget ventilator og varmeblæser.

Purifier Cool Formaldehyde, 5.290 kr., Dyson

Smart kuliltealarm
© Netatmo

Undgå kulilteforgiftning

Kulilte kan hverken ses, lugtes, smages eller på anden måde registreres i luften, og en forgiftning af denne gas kan være meget alvorligt. Derfor kan denne kuliltealarm give dig ro i sindet, da den giver lyd fra sig, hvis der registreres kulilte i luften. Derudover sender den også en besked til din telefon, så du kan blive informeret, selvom du ikke er hjemme.

Kuliltealarm, 799 kr., Netatmo

Gadget: Selvrensende vandflaske
© LARQ

Selvrensende vandflaske

Denne smarte vandflaske fra LARQ har et innovativt og eksklusivt design. Flasken er selvrensende, og hver anden time aktiveres et UV-C lys i flasken, som neutraliserer op til 99% af alle biologiske forureninger fra dit drikkevand i flasken.

LARQ Bottle PureVis, €89.00 - €99.00, LARQ

LÆS OGSÅ