Dyson hjælper dig med at forbedre indeklimaet med ny luftrenser

Det er tid til at gøre noget ved indeklimaet, de fleste hjem er nemlig fyldt med små gasser, skadelige partikler og meget andet usundt.

Det gode indeklima

Vi bemærker det måske ikke, men i mange hjem florerer et væld af usunde gasser, partikler og organiske opløsningsmidler, som naturligvis kan påvirke vores sundhed og generelle velvære. Det er særligt et problem i disse tider, hvor vi tilbringer ualmindeligt mange timer i vores hjem.

Der er selvfølgelig nogle overordnede huskeregler, når det handler om at skabe et godt indeklima, såsom at huske at lufte ud dagligt. Dog kan det ikke gøre det alene, og netop her, kommer Dyson og deres nyeste luftrenser ind i billedet.

Dyson luchtreiniger
© Dyson

LÆS OGSÅ

En avanceret luftrenser

Dyson har netop løftet sløret for en luftrenser, der udover at fjerne ultrasmå partikler, pollen og flygtige, organiske opløsningsmidler også indeholder en såkaldt solid-state formaldehyd-sensor. Denne særlige teknologi er designet til at fange ultrafint støv, allergener samt potentielt farligt VOC, herunder formaldehyd, som kan frigives fra møblerne i dit hjem gennem årevis.

Dysons nye luftrenser med formaldehyd-sensor har flere særlige egenskaber, som gør den ekstra effektiv og støjsvag, og med den i hjemmet er du sikret et væsentligt bedre indeklima.

Lufterenseren kommer i handlen i uge 30 her og i detailhandlen i uge 32.