Samsung The Serif
© Samsung

3 kreative måder at bruge tv'et i indretningen

Fjernsynet tager ofte en del af opmærksomheden i rummet og kan hurtigt komme til at se tungt og klodset ud. Vi har derfor fundet tre kreative produkter, der giver tv'et en ny rolle i indretningen.

Bring dit tv mere i spil

Det er nok de færreste, der ikke kender til problematikken med at føle, at man skal gå på kompromis mellem, hvad der er praktisk, og hvad der er pænt, når det kommer til tv'ets placering i hjemmet. Heldigvis kan ny teknologi og smart design skabe nye muligheder, så tv'et bliver en komplementerende faktor i indretningen – og ikke noget, der tager opmærksomheden i rummet.

The Frame fra Samsung
© Samsung

1. En del af billedvæggen

Samsung har skabt The Frame – et tv, der ligner et kunstværk i sig selv. Også når det er slukket.

Når The Frame er slukket, bliver det forvandlet til et lærred, der kan vise mere end 1.600 forskellige kunstværker fra masser af museer og gallerier, så tv'et helt simpelt kan integreres i en smuk billedvæg. Du kan også vælge at bruge dine egne billeder for et særligt, personligt touch.

Som prikken over i'et sikrer det nye Matte Display, at genskin bliver reduceret betydeligt for et strømlinet udtryk.

Serif TV Samsung
© Samsung

2. Smuk fra alle vinkler

Det kan være en udfordring at finde den rette plads til et fjernsyn – men med det rette tv kan det også være dekorativt og flot at have stående midt i rummet.

The Serif fra Samsung er flot fra alle vinkler, hvilket giver mulighed for leg og kreativitet i indretningen. Brug The Serif midt i rummet for et mere luftigt udtryk, lad det stå på skrå i et hjørne eller brug tv'et til at skabe zoner i rummet.

Dermed er du ikke længere fastlåst i indretningen, da det kan placeres hvor som helst – og væggene kan du i stedet pryde med andre smukke elementer.

QLED TV
© Samsung

3. Det usynlige

Et andet smart trick er at vælge et tv, der kan blende ind i dets omgivelser. Designerne bag Samsungs Neo QLED har i den grad kælet for både design, billede og lyd.

Fjernsynet har et såkaldt "Ambient Mode", hvor du kan få skærmen til at vise det samme mønster som væggen bag det. Derved vil tv'et ikke være et forstyrrende element i rummet, men i stedet fremhæve den personlige indretning.

Derudover har QLED også funktionen "Infinity Screen", hvor billedet fylder hele 99% af skærmen, så du undgår den synlige ramme om tv'et.

LÆS OGSÅ