Trådløs ud i livet

Hovedtelefoner og højtalere har været gennem en rivende udvikling, så de i dag ikke bare kan afspille musik, men også er spækket med avancerede funktioner: støjreducering, bluetooth, mikrofon til telefonsamtaler, stemmekontrol og meget mere.

trådløse høretelefoner
© B&O

Beoplay H4 udstråler kontrol og god stil fra ende til anden. Materialerne er i top – lamme-skind og stål – og det er både lyd og komfort også. Tre knapper styrer musik og telefonopkald, 19 timers batteritid, og så er sættet naturligvis trådløst. Fås i sort, rosa, orange og grå. 2299 kr., B&O

Meget for pengene
© Plantronics

Amerikanske Plantronics var oprindeligt mest kendt for deres headset til telefoner osv., som bliver brugt lige fra kontorer til lufthavnes kontroltårne. Men de senere år har de lavet nogle serier virkelig gode hovedtelefoner, hvor man får mange avancerede funktioner til en god pris. Plantronics Backbeat 500 er solidt bygget og har kopper i memoryskum, der kan vendes, så de er lette at pakke ned. Bluetooth 4.1 sikrer afspilning op til 10 m, man kan tale telefon i dem, og batteriet holder op til 18 timer. Backbeat 500 fås i hvid og grå, grå og grøn eller mørkegrå og sort. 749 kr., Plantronics.

Perfekt til rejser

AKG har gennem 60 år været blandt de førende indenfor lyd. Deres seneste produkt N60 NC Wireless er målrettet folk, der rejser meget. De kan pakkes sammen til næsten indenting i en lille medfølgende taske og har aktiv støjreduktion, der gør flyrejsen behageligere. Op til 15 timers batteritid på bluetooth. Der medfølger kabel til de flyrejser, hvor man ikke må bruge bluetooth. 2299 kr., AKG.

samsung mobil tv løbeur trådløs
© Loewe, TomTom, Sen.se, Samsung

Loewe Bild 5 OLED, med stand i enten silver oak eller black oak. Fås i 55" og 60" OLED-skærm, som giver krystalklare billeder. Fra 32.999 kr., Loewe.
TOM TOM Golfer 2, er et golfur med lay-ups på 40.000 baner registrering af slag samt efterfølgende analyse af spillet. Og et aktivitetsur med skridtmåler og kalorietæller. 1899 kr., TomTom.
Peanut, er en universal-hjælper. Sæt den på pilleglasset, og få besked hvis du glemmer din medicin. Læg den under lagnet, og den måler din søvn. Sæt den på køleskabet og få besked, når din mand sniger sig til en natmad. 239 kr., Sen.se.
Samsung Galaxy Gear S8, mere skærm, der går helt ud til kanterne og masser af X-factor. Dét er S8, der bedømmes til at være den bedste og flotteste telefon lige nu. Fra 6199 kr., Samsung.

bluetooth højtalere
© Podspeakers

Podspeakers giver nu mulighed for, at man kan mixe blandt de muligheder for højttalerringe og ben i træ eller metal, som allerede er i sortimentet. Prisen afhænger af sammensætningen, Podspeakers