BeoVision står virkelig skarpt i stuen
© Bang & Olufsen

BeoVision 14 – smukt og funktionelt uden sidestykke

Det nyeste skud på stammen fra Bang & Olufsen er et stykke forrygende design. Et tv, der ikke længere er et tv. BeoVision 14 er et syn sendt fra design-guderne. Så enkelt er det.

Et tv, der indgyder frihed

BeoVision 14 har et væld af placeringsmuligheder. Den kan hænge på væggen, som et stykke kunstværk. Stafelistanden sørger for, at den kan stå op med oprejst pande og være et skoleeksempel på, hvordan godt design skal se ud. Tv’et kan stå på gulvstanden og drejes med lethed.

BeoVision 14 placeret på stafelistanden
© Bang & Olufsen

Længe leve minimalismen

Tv’et er designet med trælameller på højtalercoveret, der er fremstillet i egetræ og har en varme over sig. Det tilføjer et lækkert underspil og modspil til aluminiummet. Og giver noget ekstra. Alt spiller på det kvadratiske tv. Under overfladen er der et trevejs højtalersæt, som sikrer den akustiske lyd.

Farverne kan fås i: Oak wood, driftwood beige, midnight green, rumba red, black, white og forged iron grey.

Det nye 4K Ultra HD TV har skelettet fra BeoVision 10 og 11, men kommer med et nyt indmad. BeoVision 14 trækker på de akustiske erfaringer, som man fik med Beolab 18.

BeoVision har to LCD skærmmuligheder: 40 eller 55 tommer. Også følger der naturligvis en BeoRemote One med. Manden bag det hele er B&Os velkendte designer, David Lewis.

Vejledende pris: 42.995 kr.

BeoVision 14 placeret på den motoriserede gulvstand
© Bang & Olufsen
BeoRemote One
© Bang & Olufsen
BeoVision 14 kan også bruges til et musikanlæg
© Bang & Olufsen
De flotte trælameller på højtalercoveret i egetræ
© Bang & Olufsen