Spar penge: 5 bøger, der hjælper dig med at spare på budgettet

Få inspiration til billig, sund og klimavenlig aftensmad, få gode råd til at halvere familiens udgifter og lær at lav lækre kager af rester. Vi har fundet frem til 5 bøger, der giver gode råd til, hvordan du kan spare i hverdagen

Billig mad på dyre tallerkener bog

Billig mad på dyre tallerkener

I denne kogebog bliver du præsenteret for et utal af lækre, velsmagende vegetarretter. Alle retter er udviklet med fokus på smag, glæde og råvarernes kvalitet – og så er de tilmed billige.

Portionsprisen på opskrifterne i kogebogen ligger på mellem 10-20 kroner, så der er penge at spare i madbudgettet.

Forfatteren til bogen er Camilla Skov, som er kendt for sin Instagram Vegetarisk Hverdag.

Billig mad på dyre tallerkener, kogebog, 299,95 kr. Køb dit eksemplar her.

Gode råd til at spare penge i hverdagen
© Keld Svalø Jensen

1000 sparetips

I denne bog af Keld Svalø Jensen, får du 1000 konkrete råd og tips til, hvordan du kan spare penge i din hverdag. For at holde motivationen oppe, er der inkorporeret små lege og konkurrencer, du kan holde med dig selv, så du hele tiden bliver bedre til at spare på pengene.

Her er tips til alt fra boligsalg til, hvordan du prutter om prisen. Bogen er opstillet i punktform, hvilket gør det nemt at finde det rigtige råd, og bruge bogen som et opslagsværk.

1000 sparetips, bog, 148,95 kr. Få din version her.

Bog med kage opskrifter
© Jasmin Gabay

Klimakløgtigt kagekalas

Den store bagedyst deltager Jasmin Gabay har udviklet en kogebog, hvor klima og bæredygtighed er i fokus. Bogen er fyldt med opskrifter på kager og søde sager, der alle er inddelt efter årets 12 måneder, så opskrifterne anvender de ingredienser, der er i sæson året rundt.

Målet er at bidrage til mindre madspild ved at bruge rester, kagekanter og andre ofte efterladte ingredienser til at udvikle nye og velsmagende kager ud fra et miljøhensyn.

Kilmakløgtigt kagekalas, kogebog, 229,95 kr. Bogen kan købes her.

Bog om at leve på budget
© Nanna Hyldgaard Hansen

Lev for det halve - og få familieliv, forbrug og arbejde i balance

Her får du en guide til, hvordan du kan omstrukturere din hverdag, så du kan få et liv, der er i balance og stressfrit. I Nanna Hyldgaard Hansens guide får du gennem eksempler fra hendes egen familie styr på, hvordan du kan leve for det halve, men uden at gå på kompromis med de ting, der er betydningsfulde for familien.

Bogen indeholder konkrete sparetips og hverdagsråd, der alle kan hjælpe dig med at leve for mindre og få mere tid til det vigtige, samtidig med at sætte fokus på en mere klimavenlig livsstil.

Lev for det halve - og få familieliv, forbrug og arbejde i balance, bog, 249,95 kr. Køb bogen her.

Bog om at leve sundt og billigt
© Sebastian Randrup

Mæt på budget

Denne kogebog præsenterer opskrifter på billig mad, som hverken er kedeligt eller usundt, men derimod velsmagende og sundt. Bogen er en hjælpende hånd til at udnytte alle de rester og madvarer, som normalt bliver sorteret fra og smidt ud.

Kogebogen er fyldt med tips og tricks til alt fra, hvordan du undgår at smide mad ud til indkøb, basislager og optøning. Find inspiration i de 60 lækre retter og spis god mad for færre penge.

Mæt på budget, kogebog, 169,95 kr. Køb kogebogen her.

LÆS OGSÅ