© Samsung Bespoke Jet

Gør juletiden mindre stressende og mere magisk med disse smarte produkter

Hvem drømmer ikke om mere tid til julehygge og familiesamvær i december? Samsungs nye intelligente produkter kan hjælpe til i dagligdagen, så du kan få tid til alt det, der er vigtigst i juledagene.

Produkter, du ikke vidste, du ikke kunne leve uden

Dagene op til jul er oftest fyldt med travlhed, og hvor kunne det være fantastisk at minimere al den trængsel og alarm. Samsungs Bespoke-serie indeholder produkter, som man virkelig ikke kan andet, end at have lange øjne efter.

Produkterne, der tæller ovne, køleskabe og støvsugere, er produceret med tanken om at få mere ro og overskud i hverdagen. Og så er det også et kæmpe plus, at produkterne er æstetisk flotte. Støvsugeren er endda en støvsuger, der ikke behøver at blive gemt væk, da den passer ind i ethvert hjem.

Lige så hyggeligt, som det kan være at stå i køkkenet i juledagene, så findes der da intet bedre, end at kunne forberede maden og samtidig nyde familiestunderne, mens maden tilberedes. Produkterne kan styres fra en app, så du behøver ikke engang at være fysisk tilstede for at sørge for, at din ovn tilbereder anden, præcis som den skal.

© Samsung Bespoke køleskab
© Samsung Bespoke ovn

Et køleskab, der kan svare dig

Tænk engang at have et køleskab, der kan være med til at holde skik på indkøbslisten. Samsungs Bespoke køleskab har et indbygget kamera, så du kan tjekke køleskabet, selv når du er ude af huset.

Forestil dig, at du står i Bilka 23. december og mangler det sidste indkøb til den store julemiddag, og du ikke kan huske, om I nu har handlet ind til rødkålen. Det bliver bare ikke nemmere at holde styr på indkøbslisten med sådan et produkt.

Samsungs Bespoke-produkter kan hjælpe til med alle juleforberedelserne og hverdagens gøremål på måder, du ikke vidste, du behøvede.

Ovnen har endda også en funktion, som kun kan imponere. På samme tid kan du nemlig sikre dig, at dine flæskesvær bliver sprøde og dine vanillekranse bløde som smør. Ovnen kan nemlig tilberede retter, der kræver forskellige temperaturer på en og samme tid.

Ovnene findes i fire farver, så der er en farve til enhver køkkenstil.

Læs mere om produkterne – og se flere billeder her.

© Samsung Bespoke ovn