10 nemme forretter på under 20 minutter

Forretter, der er nemme og hurtige at lave, er ofte de bedste. Her er 10 lækre forretter, som aldrig slår fejl.

Forretter i en fart
© Maaltid.nu

Skal du hurtigt bakse en forret sammen, så du i stedet kan koncentrere dig om hovedretten? Eller vil du bare gerne have tid og overskud til at være ordentligt sammen med dine gæster uden at blive for stresset? Så finder du her 12 nemme forretter, som ingen knækker halsen på.

Mange af disse forretter er klassiske hors d'oeuvrer, som du helt sikkert kender I forvejen. Men måske kunne du ikke lige komme på dem, da du skulle lægge menuen. Scroll dig igennem de 10 nemme forretter, hver med deres lille, lækre twist - så har du hurtigt forretten til middagen på plads.

Carpaccio med hindbær og rucola

Carpaccio er altid et hit. Den skal stå et stykke tid i køleskabet, men selve tilberedningen tager kun få minutter. I denne Carpaccio fra maaltid.nu har retten få et lækkert twist med hindbær. Prøv den!

Moules Frittes
© fishisthedish.co.uk

Moules Frittes kan spises som forret, hovedret, natmad, morgenmad - Moules Frittes kan man bare ikke få nok af!

Fritterne kan du lave selv. Eller spar på tiden og køb dem fortillavede. Find en god og grundig opskrift på fishisthedish.co.uk.

Italienske grillede rejer
© kitchme.com

Grillede rejer kan både laves på havegrillen og på grillpanden - og spar endelig ikke på krydderierne! Tjek denne meget lettilgængelige opskrift på grillede spydrejer på: kitchme.com.

Gambas al ajillo (rejer i hvidløg)
© idenyt.dk
Hvide asparges med fjordrejer
© Anders Schønnemann og Lone Kjær

Hvide asparges er så fine og delikate, at de kan bruges som attraktionen i mange forskellige nemme forretter. Her er en hurtig forret med fjordrejer sammen med de hvide asparges + brunet estragon-smør.

Bruschetta med svampe
© Maaltid

Bruschetta er en italiensk forret. Den mest kendte form for bruschetta er et simpelt stykke grillet brød, som er gnedet ind i hvidløg og sprinklet med olivenolie og salt. Bruschetta med tomat er nok den mest udbredte variant.I denne opskrift fra maaltid.nu udgør svampe og ost á la Vesterhavsost toppingen.

Fiskesuppe som nem forret
© Anders Schønnemann og Maria Meldgaard

En suppe kan i den grad også være en forret. Her er det en en opskrift på en lille hurtig fiskesuppe med bacon og delikate små smagssensationer i form af blandt andetdild og spidskommen. Find opskriften her.

Dadler i bacon
© Anders Schønnemann og Maria Meldgaard

Dadler med røget skinke med en tandstik igennem er en af de mest ikoniske spanske tapas. Her er i denne dadler i svøb er skinken udskiftet med bacon og smagen accentueret med mandler og dild.

Suppe med asparges og rejer
© maaltid.nu

Du kan også lave en enkel suppe som forret, når du det bare er til dig selv eller din familie. Denne suppe med asparges og rejer er oven i købet både sund, nærende og slankende.

Koldrøget laks med sprøde nødder
© Mads Nybro / Pia Enghild
Nem forrret med avocado, rejer og mango
© idenyt.dk

Hver af de tre kerneingredienser i denne nemme forret med avocado, rejer og mango er en snack i sig selv. Som et trekløver passer de tre ting oven i købet perfekt med hinanden. Tilberedningen tager desuden ingen tid. Så hvis dette ikke er en nem forret, så ved vi ikke hvad.

Relaterede Artikler