Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Rejer og ærteskud

Poesi på tallerkenen med pillede rejer, myntedressing og snirklede, sprøde ærteskud.

© Anders Schønnemann

Rejer og ærteskud

Ingen mayonnaise til rejerne her, men en creme lavet af flødeost, lidt tahin og mynte. Ikke dumt.

Opskrift til 4 personer

Det skal du bruge:

  • pillede rejer 400 g
  • flødeost 3 spsk.
  • tahin* 1 spsk.
  • citronsaft 1 spsk.
  • frisk mynte 1 spsk., hakket
  • ærteskud til pynt

Det skal du gøre:

  1. Kom flødeost, tahin og citronsaft i en skål.
  2. Hak mynten fint, og vend den i.
  3. Servér rejerne med dressing og smukke ærteskud til. Og så et stykke godt, ristet brød.

Skålene er fra Pillivuyt.

*Tahin er en pasta af sesam og salt, fås fx fra Urtekram.

Relaterede Artikler