Rejeceviche med granatæble og sprøde grønkålschips

Denne ceviche med rejer, granatæble og sprøde grønkålschips er smuk og smager mindst lige så godt, som den ser ud. Find opskriften her!

© Anders Schønnemann

### Opskrift på rejeceviche med granatæble og sprøde grønkålschips Imponér dine gæster med denne lækre og farvestrålende forret med rejser, granatæble og grønkålschips, der fyrer op under smagsløgene. Alt kan tilberedes i forvejen. De sorte trætallerkener er fra The Travelling Band. Til 4 personer ### Grønkålschips
grønkål 100 g uden stilke olivenolie flagesalt 1 tsk. chiliflager 1 tsk. ### Rejecheviche
agurk 1⁄2 stk. avocado 1 stk. citron 1⁄2 stk. mango 1⁄2 stk. rejer 150 g koriander 1 lille bundt rød chili 1⁄2 stk. granatæble 1 stk. lime 1 stk. salt og peber ### Sådan gør du
• Skær grønkålen i grove stykker. Vend grønkålsbladene med olivenolie, og fordel på en bageplade med bagepapir. Drys med salt og chiliflager, og bag dem i ovnen ved 170° i 8-10 min. Tjek, at de bliver sprøde og ikke brænder på. Læg dem til at tørre på et stykke køkkenrulle. • Skær agurken i små tern. Halvér avocadoen, fjern stenen, og dryp citronsaft over. Skær avocado og mango i tern. Vend agurk, avocado og mango med rejer og hakket koriander. • Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien fint. • Massér granatæblet, så kernerne løsner sig. Halvér granatæblet, og skrab kerner og saft ud med en ske over en skål, og vend det dernæst i cevichen sammen med chili. Smag til med limesaft, salt og peber, og servér med sprøde grønkålschips.