Rejeceviche med granatæble og sprøde grønkålschips

Denne ceviche med rejer, granatæble og sprøde grønkålschips er smuk og smager mindst lige så godt, som den ser ud. Find opskriften her!

Rejeceviche med granatæble og sprøde grønkålschips © Anders Schønnemann

Rejeceviche med granatæble og sprøde grønkålschips

Imponér dine gæster med denne lækre og farvestrålende forret med rejer, granatæble og grønkålschips, der fyrer op under smagsløgene. Alt kan tilberedes i forvejen. De sorte trætallerkener er fra The Travelling Band.

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Grønkålschips

  • 50 g grønkål uden stilke
  • ½ tsk. chiliflager
  • ½ tsk. flagesalt
  • olivenolie

Rejeceviche

  • ¼ agurk
  • ½ stk. avocado
  • ¼ citron
  • ¼ mango
  • 75 g rejer
  • ½ Bundt koriander
  • ¼ rød chili
  • ½ stk. granatæble
  • ½ stk. lime
  • salt og peber

Sådan gør du

  1. Skær grønkålen i grove stykker. Vend grønkålsbladene med olivenolie, og fordel på en bageplade med bagepapir.
  1. Drys med salt og chiliflager, og bag dem i ovnen ved 170° i 8-10 min. Tjek, at de bliver sprøde og ikke brænder på. Læg dem til at tørre på et stykke køkkenrulle.
  1. Skær agurken i små tern.
  1. Halvér avocadoen, fjern stenen, og dryp citronsaft over.
  1. Skær avocado og mango i tern.
  1. Vend agurk, avocado og mango med rejer og hakket koriander.
  1. Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien fint.
  1. Massér granatæblet, så kernerne løsner sig.
  1. Halvér granatæblet, og skrab kerner og saft ud med en ske over en skål, og vend det dernæst i cevichen sammen med chili.
  1. Smag til med limesaft, salt og peber, og servér med sprøde grønkålschips.