De mest populære desserter og drinks i 2018

De mest læste dessert- og drinksopskrifter strækker sig fra de nemme til de svære, og de sure til de søde, så der er med garanti noget for dig.

Cointreau Fizz opskrift drink
© Katja Leth Atzen

Cointreau Fizz

Hele 18.000 af ville høre om den lette og forfriskende Cointreau Fizz, der er så god, at den har væltet den klassiske gin og tonic af pinden. Mangler du at finde årets favorit drink, så dette et godt bud. Find opskriften her.

mojito rabarber opskrift nem drink

Mojito med rabarber-tvist

Selvom vi nu trækkes med korte og kolde dage, så kan man sagtens nyde en sommerlig mojito med rabarber. Den er såre simpel at lave, så snart du har forberedt rabarber-siruppen. Find opskriften her.

Espresso Tonic opskrift
© Katja Leth Atzen

Espresso Tonic har længe været en yndet og velkendt drink i udlandet, men i 2018 kom den endelig til Danmark. Her er vores bud på den perfekte kaffedrink, som du kan nyde både med og uden gin. Find opskriften her.

aperol spritz ginger beer opskrift
© Katja Leth Atzen

Vinterens svar på en Aperol Spritz

Sommerens darling har fået er blevet klar til vinter med en varmende og krydret makeover. Her har vi spicet den klassiske Aperol Spritz op med lidt stærk gingerbeer, der giver prikken over i'et. Find opskriften her.

LÆS OGSÅ: Vores bedste champagne cocktails.

Nr. 6 – En storslået hindbærdrøm
© Morten Heiberg

Kage med chokolade og kaffe

Chokolade og kaffe er bare en fantastisk kombination, der fungerer hver gang. Samtidig står den fine kage så skarpt, at selv Mette Blomsterberg ville være stolt. Find opskriften her.

LÆS OGSÅ: Vores bedste nemme kager, du kan lave på kort tid!

dessert passionsfrugt mousse opskrift
© Thea Stevnhøj Meldgaard

10 nytårsdesserter

Nytårsdesserten er nok den vigtigste dessert hele året. Vi har samlet 10 lækre desserter, der med garanti vil imponere dine gæster og sikre en god start på det nye år. Find opskriften her.

cheesecake citron lemon curd marengs opskrift

Cheesecake med citron og marengs

I år serverede vi en cremet og frisk cheesecake med citron og marengs, der virkelig lignede en million. Vil du overraske dine gæster med en fantastisk dessert, så kan du finde opskriften her.

cucumber collins opskrift drink nem
© Goop

Cucumber Collins

En Cucumber Collins er en dejlig og frisk drink, der heldigvis også er nem at lave. Du kan også sagtens forberede drinken i forvejen, så den er klar, når gæsterne kommer. Find opskriften her.

iskaffe is ispind opskrift nem
© theviewfromgreatisland.com

Iskaffe på pind

Så snart solen titter frem, elsker vi at erstatte den sædvanlige latte med en kold iskaffe. Men i år eksperimenterede vi med at iskaffe på pind, og det må siges at være en succes. Prøv selv her.

Nr. 1 – Tærte med saltkaramel og chokolade ganache
© Recipetin

Vandbakkelser med citronflødecreme

Vandbakkelser er en imponerende og lækker dessert, der dog kan virke lidt intimiderende at give sig i kast med. Vi har lavet en udførlig guide, så du kan byde gæsterne på sprøde vandbakkelser med citron-flødecreme. Find opskriften her.