Se BO BEDREs mest populære desserter i 2017

Dette års mest læste dessertopskrifter strækker sig fra de nemme til de svære, og de sure til de søde. Der er lidt til en hver smag.

Nr. 10 – Hvid chokolademousse med lime og passionsfrugt

© Anders Schønnemann

Lækre mousser er altid populære, og i år er ingen undtagelse. Få opskriften her, på hvid chokolademousse med lime og passionsfrugt.

Nr. 9 – Skønne macarons med saltkaramel

© Zhounutrition.com

Macarons har overtaget Danmark – de er både lækre i smagen og flotte at se på. Hvis du vil udfordre dig selv i dessertkøkkenet, skal du give disse et forsøg. Find opskriften her.

Nr. 8 – Brombærtærte med mandelcreme

© Ulf Svane

Forkæl dine gæster med denne lækre brombærtærte. Den kan sagtens nydes i denne vintertid, men den smager også en smule af sommer. Få opskriften her.

Nr. 7 – Citrontærte med estragonmarengs

© Anders Schønnemann

En citrontærte som denne med sprød mørdejsbund, syrlig citroncreme og sød marengs med estragon, er noget du bare SKAL smage. Men pas på, det kan være du bliver afhængig, ligesom alle de andre læsere, som har prøvet opskriften.

Nr. 6 – En storslået hindbærdrøm

© Morten Heiberg

Savner du også sommeren? Så lav denne skønne desserttærte med friske hindbær og lækker creme. Du vil med garanti gøre dine gæster både glade og mætte, og få dem til at længes efter sommeren med denne tærte.

Nr. 5 – Fortryllende tiramisu med hindbær

© Ulf Svane

Gør som mange andre læsere, og giv dig i kast med Morten Heibergs lækre fortolkning af den klassiske italienske dessert. Find opskriften her.

Nr. 4 – Forbløffende geometriske kager - for flotte til at spise

© Dinara Kasko

Intet mindre end imponerende! Med en uddannelseskombination bestående af arkitekt og bager, skaber Dinara Kasko de flotteste geometriske kager, med de skrapeste snit. Se alle de imponerende billeder her.

Nr. 3 – Fragilité med hasselnød og kaffecreme

© Anders Schønnemann

Morten Heiberg har gjort det igen! Lav denne lækre og fyldige dessert med knasende hasselnødder og en smag af kaffe. Find opskriften her.

Nr. 2 – Lær hemmeligheden om, hvordan man laver de lækreste macarons

© Blueberrytales

Der er ikke længe til, at det nye år tikker ind – men du kan stadig nå, at lære hvordan du laver de lækre og populære macarons. Det har været det helt store i 2017, men trenden fortsætter sikkert i det nye år. Læs hemmelighederne bag desserten her.

Nr. 1 – Tærte med saltkaramel og chokolade ganache

© Recipetin

En klar højdespringer! Med dobbelt så mange læsninger, som nr. 2 på listen, er denne tærte vores mest populære dessert. Det forstår vi også godt. Den er lækker, cremet og nem at lave. Find opskriften her.

Relaterede Artikler