7 nemme opskrifter, der sparer dig tid og penge

Find inspiration til aftensmaden med vores bud på syv simple opskrifter. Fælles er, at de har få ingredienser, og så kræver de ikke flere timers forberedelse.

Hokkaidosuppe

Hokkaidosuppe

Smag denne nemme og lækre græskarsuppe, der er perfekt til en kold efterårsaften. Den er velsmagende, cremet og farverig, og opskriften kan findes her.

Asiatisk beef salad
© Tia Borgsmidt

Asiatisk kålsalat

Få hverdagen til at smage af Asien med denne simple kål- og bøfsalat. En lækker dressing med soja, chili og ingefær giver den perfekte aroma og binder salaten sammen. Find den lækre opskrift her.

Pizza med aubergine og parmesan
© Andreas Mikkel Hansen

Kærlighed til aubergine

Gør hverdagen ekstra lækker med denne pizza, der er toppet med aubergine, mandler og parmesan. Følg pizzaopskriften her.

Grønkålssalat med græskar
© FOTO: Tia Borgsmidt, Styling: Lone Kjær

Efterårssalat med græskar og grønkål

Smag en farverig efterårssalat, der er fyldt med grønkål, belugalinser og bagt græskar. Salaten byder på både sødme og syrlighed og forskellige konsistenser, der komplimenterer hinanden. Find hele opskriften her.

Daal med chorizo
© foto: Tia Borgsmidt, styling: Lone Kjær

Vinterdaal

Få varmen med denne simple og gode daal med chorizo, spinat og yoghurt. Det er et twist til den klassiske indiske daal. Find den mættende og nemme opskrift her.

Porretærte med svampe
© Stine Christensen

Porretærte med svampe

Lav denne nemme madtærte, der er fyldt med porre og svampe. Opskriften er simpel og kræver kun få ingredienser. Find opskriften her.

Lasagne med chorizo
© Anders Schønnemann

En anderledes lasagne

Denne opskrift adskiller sig fra den typiske lasagne ved at være uden kød- og bechamelsauce. Til gengæld er den fyldt med lækre ingredienser som chorizo, kål og ricotta. Se opskriften her.

LÆS OGSÅ