Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Hokkaidosuppe med stegte rødløg

Med et græskar, en god bouillon og lidt krydderier kan du nemt lave denne smukke, faverige og velsmagende suppe.

Hokkaidosuppe med brød

Hokkaidosuppe med stegte rødløg

4 personer

Det skal du bruge:

  • Hokkaidogræskar 700 g uden kerner og skræl
  • løg 1 stk.
  • hvidløg 2 fed
  • rød chili 1 stk.
  • olivenolie 1 spsk.
  • stødt fennikel 2 tsk.
  • stødt spidskommen 2 tsk.
  • grøntsagsbouillon 1 l
  • fløde 2 dl
  • salt og peber

Sprøde løg

  • rødløg 2 stk.
  • olivenolie 1 spsk.

Tilbehør

  • creme fraiche
  • groft brød

Sådan gør du:

  1. Skær græskarkødet i tern a ca. 2 x 2 cm.
  2. Pil og hak løget. Del chilien, fjern kerner, og hak den fint.
  3. Varm olien i en gryde, og svits løg, presset hvidløg, fennikel, spidskommen og chili et par minutter.
  4. Tilsæt græskar, hæld bouillon på, og lad suppen simre under låg ved svag varme i ca. 20 min., til græskarkødet er mørt.
  5. Tag gryden af varmen, og blend til en ensartet suppe. • Sæt gryden tilbage på varmen, tilsæt fløden, og varm suppen op. Er suppen for tyk, spædes til med mere bouillon.
  6. Smag til med salt og peber. • Skær løgene i ringe. Varm olien på en pande, og rist dem sprøde og lækre.
  7. Servér suppen med løg, creme fraiche og brød.

Relaterede Artikler