© Styling: Lone Kjær, Foto: Tia Borgsmidt Hovedret Marinerede sild i rødbedecreme med syltede rødløg Klassisk, velkendt og alligevel med et lille tvist. Af Lone Kjær — 25. marts 2024 Påskefrokost Marinerede sild i rødbedecreme med syltede rødløg De bagte rødbeder og syltede løg tilberedes i god tid, så du nemt kan forkæle dine gæster med den smukke sildeanretning. Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Syltede rødløg ½ rødløg ⅓ dl æbleeddike ⅓ dl sukker ½ laurbærblade 1⅓ peberkorn Sild i rødbedecreme 100 g rødbeder ½ spsk. olivenolie ⅓ 1 glas marinerede sild, 300 g ½ dl cremefraiche, 38 % ⅓ dl mayonnaise ⅓ spsk. grovkornet sennep Servering 2 stykker rugbrød Sådan gør du Syltede rødløg Pil løgene, og skær dem i kvarte. Kom eddike, sukker, laurbærblade og peberkorn i en lille gryde, og kog op, til sukkeret er opløst. Tilsæt løgene, og lad dem simre 1 min. Tag gryden af varmen, og afkøl løgene. Sild i rødbedecreme Tænd ovnen på 200o varmluft. Skræl rødbederne, og skær i mundrette stykker. Vend med olivenolie, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Bag rødbederne i ca. 20 min., til de er møre. Afkøl rødbederne. Afdryp sildene, og skær i mindre stykker. Kom cremefraiche i en skål, og pisk, til den tykner. Vend med mayonnaise, grovkornet sennep og hakket dild – gem lidt dild til pynt. Smag til med flagesalt og peber, og vend forsigtigt med afkølede bagte rødbeder og sild. Servering Servér det på rugbrød, og top med afdryppede syltede rødløg. Pynt med dild. Relateret Tilbehør Opskrift på lækker grønkålssalat med bagte rødbeder, linser og ricotta Hovedret Opskrift på sprød krydret rissalat med knuste agurker, forårsløg, chili og koriander Hovedret Opskrift på stegt kylling med råsyltede ribs & mormorsalat Hovedret Opskrift på nem karryret spækket med grøntsager på under 30 minutter Hovedret Opskrift på poulet chasseur: Fransk simreret med kylling i hvidvin, svampe og urter Hovedret Kylling i riesling med estragon, løg, spinat og svampe