Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Årets mest læste boligartikler

I løbet af året har I læst om mange smukke boliger, men disse 10 er de mest læste. Er din favorit med?

køkken stue spisestue køkkenalrum

© Claus Borg & Partner

Danmarks dyreste lejlighed

Lejligheden er i sandhed for liebhavere! Den 300 kvm store lejligheds beliggenhed er en af Danmarks bedste, og den blev solgt for hele 28,5 millioner kr. Se alle billederne her.

køkken køkkenalrum indretning køkkenskabe køkkenø

© Maria Vous

Totalrenoveret patriciervilla

Patriciervillaen fra 1897 blev gennemrenoveret fra top til tå, hvor husets originale ånd blev smukt bevaret. Se det flotte resultat her.

stue sofa lyserød plante sofabord sofie linde lejlighed

© Lokalbolig Østerbro

Farverig oase af en herskabslejlighed

Det danske darling-par Sofie Linde og Joakim Ingversen satte deres farverige herskabslejlighed til salg, og I var ligeså vilde med den, som vi er. Se alle billederne her.

hus liebhaveri have carport

© Andreas Mikkel Hansen

Fra bondehus til liebhaveri på under 1 år

Huset har gennemgået en forvandling, der næsten er et eventyr værdigt. På blot få måneder blev det stråtækte bondehus forvandlet til topmoderne liebhaveri. Se den utrolige make-over her.

køkken køkkenalrum indretning køkkenskabe køkkenø

© Andreas Mikkel Hansen

Betonhus med feriestemning

Betonhuset i det naturskønne område på Thurø ved Svendborg er indrettet i en rå og modig stil, hvor der er gjort plads til både hjerterum og udfoldelse. Læs mere om betonhuset her.

indretning stue pejs roger federers

© Kamata Development GmbH

Tennisstjernens vilde hjem

Roger Federers seneste boligkøb er en skøn villa i Schweiz, der er vurderet til den nette sum af 60 millioner kroner. Det er vel blot et greb i lommen, hvis man er en tennislegende. Se den imponerende villa her.

kontor hjemmekontor indretning kunst

© Ivan Eltoft Nielsen

Sådan bor Olafur Eliasson

Få et smugkig ind i Olafur Eliassons farverige og spektakulære univers, da Olafur satte sin million-villa til salg. Se alle billederne af den utrolige villa her.

stue sofa indretning pejs kamin

© Danske Boligarkitekter

Lys villa med åben planløsning

Tag et kig indenfor i den skønne villa, der gennemgik en stor forvandling fra mørk murermestervilla til åben og lys familiebolig. Se alle billederne her.

stue sofa indretning kunst maleri

© Mads Mogensen

Et hjem, hvor man føler sig hjemme

Lejligheden er et overflødighedshorn af forkælelse for sanserne, hvor hver eneste flade giver et nyt og behageligt indtryk. Farverne er rolige, og der er plads til at slappe af. Se alle billederne her.

stue indretning kontor hjemmekontor

© Ivan Eltoft Nielsen

180 kvm med mange farver

Det tog kun 39 dage for Aarstidernes ejer Søren Ejlersen og hans hustru at sælge deres farverige liebhavervilla i Charlottenlund. Se alle billederne af grøntsagskongens hus her.

Relaterede Artikler