De mest populære boliger i 2020

I løbet af året har I læst om mange smukke boliger, men disse 10 er de mest læste. Er din favorit med?

Boligdrømme

I er altid glade, når vi inviterer jer med indenfor i de smukke hjem, som vi besøger gennem året. Her byder vi på inspiration fra såvel små bylejligheder med elegante, kreative løsninger til eksklusive villaer med imponerende udsigter.

Nogle boliger imponerer dog mere end andre. Her får du et overblik over de mest læse boligartikler fra år 2020.

Eksklusiv spisestue
© Foto: Birgitta Wolfgang, Styling: Cora Lucaz

Da hun solgte sit hjem i 2016 satte det danmarksrekord i kvadratmeterpris

Cora Lucaz har gjort en hel forretning ud af at skabe smukke hjem. Hun investerer nemlig i arkitektonisk smukke og historiske ejendomme, hvorefter hun totalrenoverer disse med særligt fokus på unikke, skræddersyede løsninger for til sidst at sælge hele hjemmet inklusiv alt interiør igen.

Her inviteres du indenfor i et af de ganske særlige hjem, som Cora Lucaz har skabt. Eksklusive materialer, nøje udvalgt interiør og sans for detaljen er gennemgående i hjemmet, som i øvrigt satte danmarksrekord i kvadratmeterpris, da det blev solgt i 2016.

Se det unikke hjem her.

Smukt køkkenalrum i landstil
© Lene Samsø

Se Maria Montell og Tomas Villums nye køkkendrøm

Det velkendte par bestående af sangerinde Maria Montell og filminstruktør Tomas Villum Jensen har været i gang med en større renovering af deres køkken, og vi har naturligvis vist jer det færdige resultat.

Det hyggelige køkken-alrum er renoveret med respekt for deres stråtækte hus fra 1700-tallet. Det er bygget med øje for detaljen og er fyldt med funktionelle finesser, og så er køkkenets romantiske, landstil slet ikke til at stå for.

Se mere fra det nyrenoverede køkken her.

Hyggelig stue
© Mikey Estrada

Stilfuld lejlighed på kun 47 m2

Vores boligreportager fra de helt små hjem er ofte et hit - og det er ikke uden grund. Her er der nemlig altid masser af inspiration at hente til smarte opbevaringsløsninger og multifunktionelle møbler.

I denne bylejlighed har man for eksempel formået at skabe en lys og luftig indretning på blot 47 kvadratmeter, hvor åbne kommoder og hylder fungerer som både opbevaringsplads og udstillingshylder.

Kig ind i det lille hjem her.

Gennemrenoveret hus
© Foto: P. Wessel, Styling: Mette Kirstine Brinch, Arkitekt: David Zahle

Fra gammel musiker-villa til funktionelt familiehjem

Man tror næsten ikke sine egne øjne, når man sammenligner før- og efterbillederne af denne smukke villa, som ejerne har renoveret i samarbejde med arkitekt David Zahle.

Parret ønskede at bibeholde formen på det gamle hus fra 1951, som i øvrigt før tilhørte en ungarsk violinist og dirigent, men de ville gerne skabe mere åbenhed.

Indvendigt er stilen inspireret af det enkle 50'er-design, men med et moderne, industrielt præg, som virkelig giver boligen kant og karakter.

Se før- og efterbillederne fra den vilde forvandling her.

Køkken alrum med udsigt
© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Arkitekt- og designerpar har forvandlet gammel bondegård til et moderne hjem

Det kreative arkitekt- og designerpar Leif Jørgensen og Mette Bache har forvandlet en gammel bondegård til et moderne hus med kreativitet i højsædet.

Ideen med huset er, at det skal være en delebolig, hvor alle de, som har lyst, er velkomne, og der er derfor højt til loftet i mere end en forstand.

I det store køkken-alrum, som må siges at være husets samlingspunkt, er der hele 6,5 meter til loftet og derudover den mest betagende udsigt til den smukke, omkringliggende skov.

Kom med indenfor i det unikke hus her.

Lejlighed med newyorkerloft
© Line Klein

Fra kedeligt loft til Newyorkerloft

Designer Søren Rose har formået at forvandle et trist og mørkt loft med fire gamle vinduer til en attraktiv penthouselejlighed i vaskeægte Newyorker-stil.

Med store vinduer og bjælker i loftet har han skabt en lys og rummelig lejlighed med respekt for husets fine, gamle detaljer. De lyse Dinesen-gulve og de rustikke, gråpudsede vægge er med til at understrege den lyse og lette fornemmelse i hjemmet.

Se mere fra lejligheden her.

Renoveret hus
© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Fra 350 m² stort håndværkertilbud til eksklusiv lejlighed

Det er ikke underligt, at I har været vilde med denne bolig - her er der nemlig masser af indretningsinspiration at hente.

Den eksklusive lejlighed er præget af kunst, antikviteter, moderne design og en sikker stilsans, som kombineres med lækre, skræddersyede løsninger i form af praktiske skabe og reoler over hele lejligheden.

Her får du inspiration til, hvordan du bruger grå som en gennemgående baggrundstone og blander mange tider og forskelligt design uden at skabe stilforvirring.

Se den inspirerende lejlighed her.

Ekstraordinær lejlighed
© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Kig ind i en af de flotteste lejligheder BO BEDRE har set

Selvfølgelig er denne bolig også med på top 10 listen over de mest læste boligreportager. Her gik vi nemlig så langt som at sige, at dette var en af de flotteste lejligheder, som vi her på BO BEDRE har set - og vi har altså set et væld af smukke lejligheder gennem årene.

I dette hjem er kunsten i fokus - alt fra moderne, vild og ikke mindst provokerende kunst er at finde i det ekstraordinære hjem, som også kombinerer farver og stilarter på en ganske særlig måde.

Gå på opdagelse i den flotte lejlighed her.

Lille lejlighed med smart opbevaring
© Krista Keltanen/Living Inside

Så lækkert kan man bo på blot 47 kvadratmeter

Endnu et bevis på, at det bestemt ikke behøver at være hverken rodet, tæt eller kedeligt at bo på lidt plads.

Her mangler man bestemt ikke opbevaring. Lad dig inspirere af smarte gulv-til-loft-skabe samt masser af indbyggede opbevaringsløsninger, som er skræddersyet til det lille hjem.

Og nå ja, så er stilen lige i øjet med rustikke murstensvægge og lækre, newyorker-inspirerede glasdøre.

Se mere fra det lille hjem her.

Hyggeligt uderum
© Andreas Mikkel Hansen

Her tager parret på sommerhusferie i deres baghave

Kamilla og Benjamin Goings har bygget et lille, charmerende sommerhus i deres egen baghave, og feriefølelsen, den rammer dem så snart, de træder ind i sommerhuset, selvom det kun er et par meter fra deres hus.

Sommerhuset er hyggeligt og bygget i en stil, der på én og samme tid passer til det oprindelige hus, men som stadig er noget helt andet. Mens det oprindelige hus, som de bor i til dagligt, har små hjørner og kroge, så er det nye sommerhus helt enkelt med masser af luft og rene linjer.

Se - og læs mere om den kreative idé her.