Det perfekte frokostbord
© Anders Schønnemann

Menu: Det perfekte frokostbord med 5 retter koldt, lunt, sødt og salt

Sommeren er over os og det er oplagt at invitere familie og venner på frokost med hjemmelavet smørrebrød og øl. Vi sætter os til bords i selskab med nogle klassikere fra frokostbordet – men vi sørger for, at der er lidt fornyelse.

Det perfekte frokostbord med snacks, smørrebrød, kød, fisk og sødt

Tag frokostbordet til nye højder med denne skønne menu, der både rummer det kolde, det lune, kød, fisk og masser af grønt – præcis som smørrebrød er bedst.

Du finder alle opskrifterne nedenfor, så nemmere bliver det ikke.

Velbekomme!

Toast med rejer og vagtelæg
© Anders Schønnemann

Toast med rejer og vagtelæg

Denne skønne lille anretning serveres som en appetizer, når gæsterne kommer. Kan du får fjordrejer, så brug endelig dem. Samme anretning kan også laves med røget laks.

Få opskriften på toast med rejer og vagtelæg her.

Tartar med sild, urtemayo og nye kartofler
© Anders Schønnemann

Tartar med sild, urtemayo og nye kartofler

Vild med sild? Så prøv en tatar af to af dine favoritsild. Det smager skønt samme med nye kartofler og urtemayonnaise.

Få opskriften på tartar med sild her.

Braiserede svinekæber med syltede gulerødder
© Anders Schønnemann

Braiserede svinekæber med syltede gulerødder

Vi erstatter den klassiske mørbradbøf med braiserede svinekæber. Et friskt og appetitligt tilbehør er de syltede gulerødder.

Find opskriften på braiserede svinekæber her.

Hønsesalat i estragoncreme
© Anders Schønnemann

Hønsesalat i estragoncreme

Når du først kogt hønen, er hønsesalaten dejlig nem at lave. Server med skiver af lyst brød eller sprøde rugbrødschips.

Find opskriften på hønsesalat med estragoncreme her.

Oksetyndsteg med ristet porre og æble-peberrod-remoulade
© Anders Schønnemann

Oksetyndsteg med ristet porre og æble-peberrod-remoulade

Vi giver den klassiske roastbeef-mad et twist og serverer oksetyndsteg med remuolade på æble og peberrod samt sprøde porreringe.

Find opskriften på oksetyndsteg her.

Friteret camembert med rabarberkompot
© Anders Schønnemann

Friteret camembert med rabarberkompot

En retro klassiker, og endnu bedre end vi huskede den. Perfekt sød afslutning på en skøn frokost. Her med sæsonens spæde rabarber kogt til en kompot med vanilje.

Få opskriften på friteret camambert her.