Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Braiserede svinekæber med syltede gulerødder

Vi erstatter den klassiske mørbradbøf med braiserede svinekæber. Et friskt og appetitligt tilbehør er de syltede gulerødder.

© Anders Schønnemann

4 -6 personer Syltede gulerødder: gulerødder 4 stk. æbleeddike 1 dl vand 1 dl sukker 1 spsk. Braiserede svinekæber: svinekæber 8 stk. løg 1 stk. frisk timian 1 potte bouillon 4 dl smør 20 g • Rens gulerødderne, skær dem igennem på langs, og skær dem så i skiver på skrå. • Kom eddike, vand og sukker i en gryde, og kog op. • Tilsæt gulerødderne, og lad dem simre ca. 2 min. • Tag gryden af varmen, og afkøl gulerødderne i lagen. • Rens svinekæberne, hvis slagteren ikke allerede har gjort det for dig. • Hak løget. Smelt så smørret i en gryde, og brun svinekæberne på begge sider. Tilsæt løg og et par kviste timian, og lad det stege med et par minutter. • Tilsæt fond, kom låg på gryden, og sæt den i ovnen ved 180° i ca. 1 time. • Servér svinekæberne med væde og gulerødder. Top gerne med lidt frisk timian.

Håndplukket til dig