Toast med rejer og vagtelæg
© Anders Schønnemann

Toast med rejer og vagtelæg

En vellykket frokost består af både koldt og varmt, og som regel både fisk, skaldyr og kød. Her er opskriften på små toast-hapsere med rejer og vagtelæg, som er den perfekte pre-snack eller forret.

Denne skønne opskrift med rejer og vagtelæg serveres som en appetizer, når gæsterne kommer. Kan du får fjordrejer, så brug endelig dem. Samme anretning kan også laves med røget laks.

Få opskriften nedenfor.

Toast med rejer og vagtelæg

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Ingredienser:

  • ¾ stk. toastbrød
  • vagtelæg
  • ¾ spsk. creme fraiche 38%
  • radiser med top
  • 80 g små rejer
  • ½ bakke karse
  • salt og peber

Sådan gør du:

  • Rist brødet på begge sider, og skær det i kvarte, så du har 8 stykker i alt.
  • Kog vagtelæg i ca. 5 min. Kassér kogevandet, hæld koldt vand over, og pil æggene. Halvér æggene.
  • Rens radiserne, og halvér dem. Lad lidt af toppen sidde.
  • Top brødene med rejer, creme fraiche, æg, radiser og karse. Krydr med salt og peber.

Kan du få fjordrejer, så brug dem. Anretningen kan også laves med røget laks i stedet for rejer.