© Anders Schønnemann

Toast med rejer og vagtelæg

Denne skønne lille anretning serveres som en appetizer, når gæsterne kommer. Kan du får fjordrejer, så brug endelig dem. Samme anretning kan også laves med røget laks.

4-6 personer toastbrød 2 skiver vagtelæg 4 stk. creme fraiche 2 spsk. 38% radiser 4 stk. med top små rejer 200 g karse 1 bakke salt og peber • Rist brødet på begge sider, og skær det i kvarte, så du har 8 stykker i alt. • Kog vagtelæg i ca. 5 min. Kassér kogevandet, hæld koldt vand over, og pil æggene. Halvér æggene. • Rens radiserne, og halvér dem. Lad lidt af toppen sidde. • Top brødene med rejer, creme fraiche, æg, radiser og karse. Krydr med salt og peber. TIP: Kan du få fjordrejer, så brug dem. Anretningen kan også laves med røget laks i stedet for rejer.