Romantisk middag for to: 4 forførende opskrifter

Invitér din elskede på en romantisk middag eller giv en velsmagende overraskelse til dine nærmest og få en aften med hygge, snak og fantastisk mad!

Middag for to
© Tia Borgsmidt

Middag for to

Forkæl din udkårne med en romantisk middag for to. Retterne imponerer, er lette at tilberede og mætter alle sanser, så kig med, og lad dig forføre.

Alle opskrifterne er til to personer, men hvis du i stedet foretrækker at invitere dine nærmeste på en uforglemmelig aften med små, delikate serveringer, så kan menuen nemt ganges op til flere.

Velkomstdrink: Boblende passion og tamariristede cashewnødder
© Tia Borgsmidt

En boblende drink af passionsfrugt-sirup og cremant vækker appetitten. Hørdug fra Broste Copenhagen, middagstallerken fra Royal Copenhagen, frokosttallerkener fra keramiker Helle Hansen og Tina Marie Cph, vandglas fra Holmegaard, vinglas fra La Table D’Eglantine, bestik fra Gense og mundservietter fra Søstrene Grene. Hørdug fra Broste Copenhagen, glastallerken fra Dora, champagneskåle fra Ferm Living, ske fra Gense.

Boblende passion og tamariristede cashewnødder

Start aftenen med en forfriskende og let velkomstdrink i selskab med de sprøde cashewnødder - en perfekt starter inden retterne kommer på bordet.

Find opskriften her

Nem forret: Saltet torsk med koriandercreme og stenbiderrogn
© Tia Borgsmidt

Saltet torsk ledsages af en koriandercreme og årets første stenbiderrogn.Middagstallerken fra Royal Copenhagen, frokosttaller-kener fra keramiker Helle Hansen og Tina Marie Cph, keramikskåle fra Lone Schubert, vandglas fra Holmegaard, vinglas fra La Table D’Eglantine, bestik fra Gense og mundservietter fra Søstrene Grene

Saltet torsk med koriandercreme og stenbiderrogn

Saltet torsk er en helt enkel og elegant måde at servere forret på. En velsmagende kombination af både det salte, det cremede og det sprøde.

Se hele opskriften her

Lækker hovedret: Rosastegt svinemørbrad med svampe, rosenkål og orangeglace
© Tia Borgsmidt

Hovedretten lokker med en rosastegt svinemørbrad med rosenkål og en dejlig orangeglace.Hørdug fra Broste Copenhagen, middagstallerken fra Tina Marie Cph, dyb tallerken fra The Travelling Band, vandglas fra Holmegaard, vinglas fra La Table D’Eglantine, bestik fra Gense, lille kande og saltkar fra Julie Damhus.

Rosastegt svinemørbrad med svampe, rosenkål og orangeglace

Svinemørbrad smager skønt, når det er veltilberedt og med lækkert tilbehør. Prøv denne udgang af svinemørbrad med svampe, rosenkål og orangeglace.

Du finder opskriften lige her.

Inspiration til dessert: Coffee shake med vanilje, kokos og kahlüa
© Tia Borgsmidt

Desserten er en drink med forenet vanedannende smag af vanilje, kokos og Kahlúa. Dessertglas privateje, glasvase fra Boho Habits.

Coffee shake med vanilje, kokos og Kahlúa

Denne ret er en fantastisk kombination af dessert og drink i én. En cremet og lidt tungere shake med hint af kokos og Kahlúa - lige som vi bedst kan lide det.

Få opskriften her.

Læs også: