Boblende passion og tamariristede cashewnødder

Forkæl dig selv eller dem du holder af med verdens letteste og lækreste drink. Den smager af sommer og af passion. Derudover er det virkelig nemt at lave saltede snacks, som passer perfekt til velkomstdrinken.

Velkomstdrink: Boblende passion og tamariristede cashewnødder
© Tia Borgsmidt

En boblende drink af passionsfrugt-sirup og cremant vækker appetitten. Hørdug fra Broste Copenhagen, middagstallerken fra Royal Copenhagen, frokosttallerkener fra keramiker Helle Hansen og Tina Marie Cph, vandglas fra Holmegaard, vinglas fra La Table D’Eglantine, bestik fra Gense og mundservietter fra Søstrene Grene. Hørdug fra Broste Copenhagen, glastallerken fra Dora, champagneskåle fra Ferm Living, ske fra Gense.

Boblende passion og tamariristede cashewnødder

2 personer

Det skal du bruge

Boblende passion

  • 4 cl passionsfrugtsirup
  • 12 cl cremant

Tamariristede cashewnødder

  • 200 g usaltede cashewnødder
  • 1 dl tamari

Sådan gør du

Boblende passion

  1. Fordel passionsfrugtsirup i to glas, og spæd til med cremant. Nyd straks.

Tamariristede cashewnødder

  1. Tænd ovnen på 150°. Fordel cashewnødderne i et ovnfast fad med bagepapir. Bag nødderne i ovnen i ca. 15 min. Hæld tamari over, og vend rundt. Lad nødderne tørre i ovnen i ca. 10 min., til de er mørke, og tamarien er trængt ind i nødderne. Tag cashewnødderne ud, og lad dem køle af inden servering.