6 vidunderlige husbåde: Så skønt kan du bo på vandet

Beroligende skvulp og havudsigt for alle pengene - disse nydelige husbåde giver os lyst til at bo på vandet.

Smukt køkken-alrum i lyse nuancer og træ

Snedkerkøkkenet er lavet i lysolieret eg med messingdetaljer i form af vask, Quooker og speciallavet emhættekasse. Detaljerne giver både varme og en snert af et maritimt udtryk, som passer ind i resten af husbådens indretning og stil. De to køkkenøer giver god ekstra opbevaringsplads, og der er udviklet et specialfremstillet løftesystem, som giver mulighed for at køre dem ud på dækket af båden.

© Foto: Pernille Greve, Styling: Lone Monna

Husbåden med et knivskarpt snedkerkøkken

I en af Københavns kanaler finder du denne særlige husbåd. Den indeholder både tre etager, skydedøre, plankegulv og et splinternyt snedkerkøkken.

Se hele husbåden her

Spisepladsen

Fra spisepladsen har man udsigt til flere husbåde, Konstabelskolen af Tegnestuen Vandkunsten og BIG’s famøse skibakke på Amagerforbrændingen. Direktøren for Dansk Arkitektur Center er således midt i et af Københavns arkitektoniske brændpunkter. Indretningen er også her holdt helt klassisk med syverstole og et elipsebord for ikke at tage visuelt fokus fra de sprælske omgivelser

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Den spektakulære husbåd Bobo

På denne husbåd er indretningen bevidst holdt helt enkel, da de spændende omgivelser uden for de store vinduer agerer dekoration. Båden er nemlig beliggende ved Refshaleøen i København, mellem historiske bygninger og ny, banebrydende arkitektur.

Kig ind i husbåden her

LÆS OGSÅ

husbåd moderen træ køb
© Adam Schnack

Husbådsliv i hipt område

Denne elegante husbåd lægger til i Teglholmen, der virkelig er et område i udvikling. Her kombineres det travle moderne liv med pakhuse og gammel industri, der skaber det perfekte miljø for husbåde og familieliv.

Husbåd i London
© Airbnb

Hus, have og båd i ét

Med to værelser, køkken, bad, toilet, stue og en have har dette London-beliggende, flydende blå hus hele pakken.

Se hele husbåden her

Husbåd i København
© Tim Bjørn

Husbåd med royal udsigt

Denne husbåd er beliggende ved Refshaleøen med udsigt til kongeskibet ved siden af. Her har ejeren forvandlet det forreste dæk til en hyggelig terrasse med udsigt til Københavns smukke skyline.

Skibskontor i Jylland
© Louise Dybbro | Blue Room Production

Et flydende kontor med havudsigt

Kommunkationsbureauet Lange PR har indrettet et lidt anderledes kontor end de fleste. Kontoret er indrettet i en gammel dansk Coronet Houseboat, der nu er søsat i Skudehavnen i Aalborg.

Se hele skibskontoret her

LÆS OGSÅ