Husbåden der forener livet på vandet med moderne komfort

Har du altid drømt om at være bådejer? Så er det nu du skal slå til. Husbåden, der er akkurat så luksuriøs som den lækreste Strandvejs-villa, er nemlig sat til salg.

husbåd moderen træ køb
© Adam Schnack

Husbådsliv i hipt område

Den elegante husbåd lægger til i Teglholmen, der virkelig er et område i udvikling. Her kombineres det travle moderne liv med pakhuse og gammel industri, der skaber det perfekte miljø for husbåde og familieliv.

stue sofa blå husbåd
© Adam Schnack

Klassisk æstetik

I stuen er der højt til loftet og direkte udgang til husbådens store terasse. Videre er der lagt sildebensparket gennem hele husbåden, der tilføjer et klassisk udtryk.

køkken køkkenalrum spisestue
© Adam Schnack

Optimalt lysindfald

På husbådens anden etage findes det store, åbne køkkenalrum, hvor der er udgang til husbådens anden terasse. Det store vindueparti giver rummet et fantastisk lysindfald, der spejles i de lyse vægge.

husbåd indretning badeværelse børneværelse
© Adam Schnack

Personlige detaljer

Overalt i indretningen gemmer der sig små detaljer, der fremhæver personligheden i husbåden. Med de skarpe vinkler giver både barnesengen og badeværelsesmøblet en tydelig kontrast til den ellers varme og klassiske æstetik.

husbåd moderne køb til salg
© Adam Schnack

Hvis du kan se dig selv drikke morgenkaffen på én af husbådens tre terasser, så kan den blive din for blot 5.900.000 kr. Find yderligere information lige her.