8 sommerhuse med enestående udsigt

Lad dig betage af disse inspirerende sommerhuse, som gemmer på den smukkeste udsigt til enten skov, fjord, klitter eller det brusende hav.

Sommerhus med udsigt til Sejerø Bugten
© Kristian Septimius Krogh

På kanten af Sejerø Bugt

Dette sommerhus er bygget op i glaskuber, som følger landskabet og horisonten, og på den måde sikrer en helt unik udsigt til Sejerø Bugt.

Fra stort set alle husets rum kan man se det smukke blå vand med de brusende bølger, og den luksuriøse sauna er ingen undtagelse, herfra kan man også nyde det smukke kig og komme helt ned i gear.

Se flere billeder fra sommerhuset her.

Sommerhus i naturskønne omgivelser
© Jens Barslund

Omringet af både vand, skov og marker

Med kig til både vand, skov og marker ligger dette lille sommerhus gemt i Præstøs smukke natur mellem buske, siv og høje træer.

Og netop udsigten og den frodige beplantning af siv, buske og gamle træer var det, som parret faldt for, da de så sommerhuset første gang. Med vildtvoksende græs på taget blender sommerhuset perfekt ind i de naturskønne omgivelser.

Se flere billeder fra sommerhuset her.

Sommerhus skjult i klitterne
© Jesper Ray

Et sommerhus midt på stranden

Dette lille sommerhus ligger godt gemt i de vilde klitter i Skagen - kun et stenkast fra stranden og det brusende vand. Særligt fra sofaen i stuen får man en helt unik følelse af at sidde midt på stranden, fordi sandet og klitterne omringer huset lige uden for de store vinduespartier.

Se flere billeder fra sommerhuset her.

Cylinderformet sommerhus med natursmuk udsigt
© Jesper Ray
Cylinderformet sommerhus med natursmuk udsigt
© Jesper Ray

Den smukke udsigt overtager kunstens rolle

Lad dig inspirere af dette helt særlige sommerhus, som er bygget i cylindre. Særligt de buede vinduer, som inviterer en til at nyde den ene smukke udsigt efter den anden, har stor betydning i indretningen. Ejerne har nemlig valgt at sparre alle malerier på væggene væk, så man i stedet kan nyde den betagende natur lige uden for vinduerne.

Se flere billeder fra sommerhuset her.

Sommerhus med smuk udsigt fra de store vinduespartier
© Andreas Mikkel Hansen

Med kig til Vesterhavet

De smukke, bølgende klitlandskaber danner rammerne om dette sommerhus, som blender perfekt ind i den omkringliggende natur.

Sommerhuset ligger ved Blokhus og har et enestående kig til Vesterhavet. Som noget helt særligt er området fredet, hvilket betyder, at der ikke må bebygges yderligere. På den måde sikrer ejerne af sommerhuset at beholde at den smukke udsigt og de rolige omgivelser.

Se flere billeder fra sommerhuset her.

Hyggeligt sommerhus omringet af høje træer
© Mikkel Adsbøl

Omgivet af skovens ro

Omringet af tårnhøje grantræer og den rå natur ligger dette stilrene sommerhus, som nærmest går i ét med det naturskønne område.

Sommerhuset ligger midt i den vildtvoksende natur med god afstand til naboerne, og det emmer af skovens idylliske fred og ro. Det må siges at være et vaske ægte feriefristed.

Se flere billeder fra sommerhuset her.

Sommerhus med den smukkeste udsigt til Faaborg Fjord
© Andreas Mikkel Hansen

Udsigt til vandet fra hvert et rum

Næsten helt ude ved vandkanten ligger dette arkitekttegnede sommerhus med den smukkeste udsigt over Faaborg Fjord.

Hvert et rum i det unikke hus har kig til det blikstille vand, og åbner man det lange vinduesparti, går huset i ét med den omkringliggende natur. Fra terrassen kan man følge fjordens tidevand trække sig frem og tilbage og nyde den smukke solopgang spejle sig i vandet.

Se flere billeder fra sommerhuset her.

Arkitekttegnet sommerhus med en betagende udsigt
© Jesper Ray

Et hus lige så opsigtsvækkende som naturen

Med en ambition om at skabe et sommerhus, der var lige så opsigtsvækkende som udsigten, har arkitekten Knud Holscher bygget dette fantastiske hus, som blandt andet byder på en særpræget tagkonstruktion, der letter huset og nærmest får overdelen til at svæve.

Fra huset er der direkte kig til den fantastiske natur og vandet ved Ordrup Næs.

Se flere billeder fra sommerhuset her.