
Stegte kammuslinger bliver løftet af en intens muslingebisque. Keramikskåle fra Lone Schubert, saltkar fra House Doctor, bestik privateje, vinglas fra Dora.
Menuen smager af det forår, vi alle længes efter, så kig med, og se, hvordan du forkæler dine gæster med fire velsmagende retter.
AfForårets tallerkener må gerne være lette og sommerlige efter en masse tunge vinterretter. Gå ombord i vores velsmagende forårsmenu, og lad dig inspirere af forårets friske, sprøde råvarer.
Kammuslinger er en populær spise og med god grund. Der er nemlig ikke meget, der slår en perfekt smørstegt kammusling - og den er derfor det perfekt element i en muslingebisque.
Onglet kaldes også nyretapper - men har dog intet med nyrer at gøre. Kødet er en rimelig populær udskæring, på trods af den flagede og grove struktur. For med den rette tilberedning, ender man med et utrolig smagfuldt stykke kød. I denne opskrift er kødet matchet sammen med jordskokkepuré, syltede rødløg og pebersauce, der tilsammen smager fuldstændig himmelsk.
Røsti med Gammel Knas creme, krondild og kartofler er en syndig version af den klassiske færdigkøbte kartoffelrøsti. Denne udgave har mere dybde og sprødhed fra osten og en indbydende duft af karse.
Denne dessert er en dejlig krydret og simpel kage, som er fantastisk nybagt, men mindst ligeså lækker og saftig dagen efter. Den er utrolig let at lave og giver i alt 6 små fine kager.