4 opskrifter: Hverdagsretter til flere dage

Undgå madrester der hober sig op i køleskabet med disse lækre opskrifter, der bruger gårsdagens rester til nye kreationer. Det er både bæredygtigt og godt for budgettet - og så smager det himmelsk!

Hverdagsmad
© Tia Borgsmidt

Hverdagsmad til den travle kok

Her kommer fire opskrifter på nem og sund mad med masser af mættende grøntsager. Den ene dag skal der laves hurtig simremad, hvor vi den næste dag genbruger resterne i nye fortolkninger. Det giver fire lækre, mættende retter til hverdagene.

Chili con carne
© Tia Borgsmidt

Chili con carne med sorte bønner - Dag 1

En velkrydret mexicansk klassiker, med alt hvad der hører sig til. For at undgå madspild, bruges resterne næste dag i en ny opskrift.

Du finder opskriften på chili con carne her

Bagte søde kartofler med chili, kål og koriander
© Tia Borgsmidt

Bagte søde kartofler med chili, kål og koriander - Dag 2

De søde kartofler, chili con carnen og en masse lækkert topping giver den perfekte smagskombination - og så kan det tilberedes på ingen tid.

Find hele opskriften her

LÆS OGSÅ

Kylling a la cassoulet
© Tia Borgsmidt

Kylling a la cassoulet - Dag 1

Simremad kan oftes bare stå og passe sig selv og er derfor en idéel ret, hvis hverdagen er lidt uoverskuelig. Servér retten med sprød salat og brød, og gem resterne til næste dag.

Opskriften på kylling a la cassoulet finder du her

Surdejstoast
© Tia Borgsmidt

Surdejstoast med cassaoulet, spinat og ricotta - Dag 2

Servér resten af gårsdagens kyllingecassoulet lun på skiver af ristet surdejsbrød med spinat og ricotta.

Find opskriften på surdejstoast her

LÆS OGSÅ