
Bagte søde kartofler med chili, kål og koriander
Søde kartofler er et lækkert alternativ til de hvide kartofler. De kan tilberedes på mange forskellige måder - i denne opskrift bages de i ovnen og serveres med en masse lækkert tilbehør.
AfLone Kjær
Bagte søde kartofler med chili, kål og koriander
4 personer
Det skal du bruge
- 4-8 søde kartofler afhængigt af størrelsen
- 1 spidskålshoved
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. sukker
- 1/3 chili con carne fra dagen før
- 2 dl cremefraiche
- ½ bundt koriander, rest fra dagen før
Sådan gør du
- Skur kartoflerne, og tør dem godt. Læg kartoflerne i et ovnfast fad, og bag dem ved 200° varmluft i ca. 20 min. Mærk efter med en spids kniv, om de er bløde. Ellers bages de lidt længere tid.
- Klargør fyldet.
- Fjern de yderste blade og stokken fra kålen, og snit den fint. Drys med salt og sukker, og kram den godt. Kom chili con carne i en gryde, og varm op.
- Skær et snit i kartoflerne, og fyld med chilien.
- Top med cremefraiche og koriander, og servér med spidskål.