Surdejstoast med cassoulet, spinat og ricotta

Det kan aldrig gå helt galt med surdejstoast. Forsøg dig med denne udgave af surdejstoast med en masse lækker topping.

Surdejstoast
© Tia Borgsmidt

Surdejstoast med cassoulet, spinat og ricotta

4 personer

Det skal du bruge

  • 1/3 cassoulet fra dagen før
  • 100 g babyspinat
  • 4 skiver surdejsbrød
  • 100 g ricotta
  • Flagesalt og peber
  • Lidt bredbladet persille fra dagen før

Sådan gør du

  1. Kom cassoulet i en gryde, og varm den godt op. Findel kyllingen i mindre stykker. Skyl spinaten, og slyng den tør. Vend spinaten i cassouleten, indtil den lige netop falder sammen. Rist brødet. Rør ricotta med flagesalt.
  2. Tag lidt af væden fra cassouleten, så brødet ikke bliver for vådt.
  3. Top brødene med cassoulet, ricotta og persille, giv dem et drys salt og peber, og servér.